2777
2789

من بچه ندارم تازه یکهفته است طلاق گرفتم عالیییه عاللی

مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی خانوادت داره .ربطی طلاق ندارع .یسری هستن تحمل بچه ندارن هی فحش میدن مادر ناراحت میشه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

من تو پروسه طلاقم.

بچه ندارم.

مستقلم.

عالیه همه چی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

بستگی به خانوادت داره

دوست من با یه بچه رفت خونه ی پدرش خانوادش خیلی مراقبشون بودن

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
بهار جدا شدی بالاخره؟؟ همسرت چیکار میکنه؟؟

آره عزیزم جدا شدم دیگه 

ازش خبر ندارم

مهربان خدای من🤍 بابت فرصت دوباره ای که بهم دادی برای زندگی کردن ممنونم.ازت میخوام انسان هایی از جنس خودت سر راهم قرار بدی ✋❤
توافقی چطوری.  مهریه گرفتی.  خلاصه

نه عزیز به درخواست من

مهریه ام بله گرفتم تقریبا ۲۰۰ ملیون با طلاهام 

شغلتون چیه ک مستقلی

معلمم

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

شرایط مالی خوبی داشته باشن اذیت نمیشی گلم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁