2777
2789
عنوان

دردمو ب کی بگم خدا

140 بازدید | 18 پست

احساس میکنم هیچی خوشحالم نمیکنه.همش دوس دارم گریه کنم. یه مشکل منو ب هم میریزه . شوهرمم ایراد میگیره میگه نمیشه ازت انتقاد کرد . میگه غصه همه رو میخوری . بار غم همه رو ب دوش میکشی . چیکار کنم حس میکنم افسردگی گرفتم . دوس دارم فقط بیفتم ی گوشه هیچ کاری نکنم . تو دلم خیلی غصه دارم 

کتاب بخون صب ها زود بیدار شو برو پیادا روی اینجور پیش نرو افسرده مبشی به خودت برس موهاتو رنگ کن خرید کن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطت را با آدم هایی که بهت استرس و ناراحتی میدن کم کن 

کاری را که دوست داری را بیشتر انجام بده کتاب بخون ورزش کن غذای سالم و جدید بپز 

از انجام کارهای جدید و آموزش دیدن نترس خودت را به چالش بکش 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
ارتباطت را با آدم هایی که بهت استرس و ناراحتی میدن کم کن  کاری را که دوست داری را بیشتر انجام ...

یه عروس داریم دائم تفرقه میندازه نمیتونم ازش فاصله بگیرم که. داداشمون بهمون وصله بالاخره . اون عروس خیلی غصم میده

عزیزم هیچ مثل شوهرت بدردت نمیخوره اینطورغصه میخوری زندگیت تلخ کردی شوهرت کم کم خسته میشه خودتوسرگرم ...

ب شوهرم گفتم باید برم پیش دکتر روان پزشک. ی مدتیه ی عم رو دلمه. بعد این حرفم شروع کرد ازم انتقاد کردن و بعدم گفت نمیداری انتقاد کنم

یه عروس داریم دائم تفرقه میندازه نمیتونم ازش فاصله بگیرم که. داداشمون بهمون وصله بالاخره . اون عروس ...

عزیزم به خدا روش زندگیت اشتباه من شما را درک میکنم منم یه خواهرم اما به خودت بیا اول زندگی خودت باید برات مهم باشه بعد دیگران من تا آخر راهی را که الان تو میخوای بری را رفتم از هفت روز هفته 6 روزش را درگیر بابا و مامان و برادرام بودم زندگی خودم داشت نابود میشد بعد همینا بهم گفتن به ماچه ربطی داره زندگیت را میکردی مگه ما گفتیم در گیر ما شو.

یاد بگیر برای هرکسی به انداره خودش خرج کن اولین خودت و زندگیت باشن بعد بقیه مشکلات را وارد زندگیت نکن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
قبلا ک دوس داشتم پول نداشتم الانم دیگه جونم نمیگیره حوصلشو ندارم

عزیزم خیلی موضوع بزرگ کردی چراروان پزشک  اینطوری شوهرت فک می‌کنه مشکل روانی داری تورودست کم میگیره یکمی قوی باش واسه خودت برنامه ریزی کن مطمعن باش اخلاق شوهرت عوض میشه 

ب شوهرم گفتم باید برم پیش دکتر روان پزشک. ی مدتیه ی عم رو دلمه. بعد این حرفم شروع کرد ازم انتقاد کرد ...

شما برای اینکه پیش مشاور برین نیازی نیست به کسی توضیح بدین یا حتی بگین اگه واقعا نیاز داریم پیش یه مشاور قوی برین بدون اطلاع دیگران متاسفانه برخی آقایون از پیش مشاور رفتن خانمشون سوئ ء استفاده میکنن و همش میخوان بگن تو مشکل داری و این حرفها 

عزیزم به خدا روش زندگیت اشتباه من شما را درک میکنم منم یه خواهرم اما به خودت بیا اول زندگی خودت باید ...

شوهرمم همینو میگه ابجی. اصلا الان انقد درگیر شدم که مثل ی تیکه گوشت بی احساس شدم . الکی میخندم . دوس دارم جایی نرم هیشکی نیاد . خیلی بی جونم. حتی حوصله بچه اوردن ندارم میگم اووو کی حوصله داره

عزیزم خیلی موضوع بزرگ کردی چراروان پزشک  اینطوری شوهرت فک می‌کنه مشکل روانی داری تورودست کم میگ ...

ن واقعا روانپزشک رو نیاز دارم چون دیگه دارم مث یه گوشت ی جا میفتم . دوس ندارم جایی برم . کسی بیاد. افسرده شدم . 

شوهرمم همینو میگه ابجی. اصلا الان انقد درگیر شدم که مثل ی تیکه گوشت بی احساس شدم . الکی میخندم . دوس ...

توقع نداشته باش کسی بیاد دستت را بگیره و برات کاری انجام بده خودت به خودت کمک کن از فردا برای خودت یه لیست تهیه کن و با زندگیت آشتی کن 

اول از تغییر شروع کن برو آرایشگاه به خودت برس برو خرید لباس بیرون و لباس خونه ای بخر یه ادکلن با رایحه خنک بخر چندتا وسیله تزئینی برای دکور خونه بخر گلدون بخرو......