2777
2789
عنوان

دردمو ب کی بگم خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست
توقع نداشته باش کسی بیاد دستت را بگیره و برات کاری انجام بده خودت به خودت کمک کن از فردا برای خودت ی ...

مشکلم میدونی چیه ابجی. الان شوهرم ی چی میخواد بخره که دستمون خالی شده. با کلی بحث بهم پول میده. ب خودشم گفتم فک میکنی پول نمیدی بهم اثر نداره رو افسردگیم؟

مشکلم میدونی چیه ابجی. الان شوهرم ی چی میخواد بخره که دستمون خالی شده. با کلی بحث بهم پول میده. ب خو ...

اگه مشکل مالی داری پس میتونی بری جایی مشغول به کار بشی هم سر گرم میشی هم یکم پول داخل دستت می یاد 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل مالی داری پس میتونی بری جایی مشغول به کار بشی هم سر گرم میشی هم یکم پول داخل دستت می یاد&nb ...

اصلا نمیدونم چه کاری برم . احساس بی ارزشی میکنم . میشه دوستیمو قبول کنی ابجی

اصلا نمیدونم چه کاری برم . احساس بی ارزشی میکنم . میشه دوستیمو قبول کنی ابجی

اگه بتونی کنار دست یه دکتر کار کنی یا منشی بشی خیلی خوب اگه نه فروشنده گی صندوق داری اسنپ اگه ماشین دارین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........