khormaloooo مدیر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 عنوان کرد ها یا عرب ها یا بعضی لرها چی میخورن که... | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 19 پست چی میخورن که انقدر بنیه های قوی و بدن های تنومند دارن ماشااللهواقعا به قوه شون غبطه میخورمدوست دارم ازشون یاد بگیرم یه خورده از این لاجونی و پوست استخونی در بیامغذا یا هر چیز مقوی بلدید به عنوان غذا یا میان وعده مقوی ممنون میشم راهنماییم کنید❤ 1401/05/02 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khormaloooo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 من لرم و همه بهم میگن ک هیکلم نسبت به بقیه درشت تره. از بچگی خوراکم زیاد بود . لبنیات . با آجیل و ور ... ممنون عزیزمیه نفر بهم گفت گوشتو با شیر و گندم بپزم بخورم شما هم همچین چیزایی دارید؟
ایلنازی عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 844 من لرم و همه اقوام هیکلی هستن و همین غذا های عادی ولی فقط محلی و ارگانیکش مثلا روغن گوسفند کره تخم مرغ و نون های محلی مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽 از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
khormaloooo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 1758 هرچی گیرشون بیاد میخورن ناز نمیکنن مامانم هم همینو میگه🙈رگه های چربی گوشتم از تار و پودش میکشم بیرون🙄
ayene87 عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 1107 کلا خوش خوراکن چون هوای شهرشون مثل ما انقدر سرب ندارهروغن کرمانشاهی که معروفه تو شهر کردهای کشورعربها هم غذاشون خیلی چربه
دخترزمستون۱۱_۱۱ عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 2173 ممنون عزیزم یه نفر بهم گفت گوشتو با شیر و گندم بپزم بخورم شما هم همچین چیزایی دارید؟ اره یه جور سوپ میشه برا ما . آجیل هارو هم آسیاب کن کن با خرمای له شده قاطی کن میشه مث خمیر . گلوله گلوله کن بذار یخچال . روزی دوسه تا بخور. . پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .