2777
2789

سلااام شب همگی بخیر😊

میخوام برم آموزش خیاطی یادبگیرم,وحرفه ای کارکنم

نمیدونم چه مارک چرخ خیاطی بخرم که خیلی خوب باشه و به کارم بیاد😕هم راسته دوز, سردوز, گلدوزی, زیگزاگ و....رو انجام بده

منظورم اینه جوری نباشه که بخوام هزینه کنم و دوباره یه چرخ دیگه بخرم😥همون یه چرخ کارمو راه بندازه.

اگه مارک خووووب👌 میشناسید که همه اینارو انجام میده ممنون میشم بهم بگید🙏🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژانومه پرسیدم میگن فقط برای دوخت های معمولی و راسته دوز خوبه من میخوام تمام دوخت هارو انجام بده ک د ...

حداقل باید دو تا چرخ بخرید همچین چرخی نیست همه کاری انجام بده مگر اینکه قید سردوزا بزنین

ژانومه پرسیدم میگن فقط برای دوخت های معمولی و راسته دوز خوبه من میخوام تمام دوخت هارو انجام بده ک د ...

عزیزم من سالها کار مزون انجام میدم

عالیه این دوبرند

همه نکات شمامیخواین رو داره

بعد اینا چرخهای صنعتی خوبه که البته ژتونهای این مدلهارو نداره

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

چرخ صنعتی بخر

سردوز بخر

ی چرخ ک واقعا اذیتت نکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حداقل باید دو تا چرخ بخرید همچین چرخی نیست همه کاری انجام بده مگر اینکه قید سردوزا بزنین

آها ینی یه چرخ صنعتی و یک چرخ که سردوز انجام بده؟!

آخه من زیاد سردرنمیارم گفتم شاید همچین چیزی باشه

عزیزم من سالها کار مزون انجام میدم عالیه این دوبرند همه نکات شمامیخواین رو داره بعد اینا چرخهای ص ...

بین مارک برادر و ژانومه کدوم بهتره؟!

هزینه ش هم زیاده حول و هوش11تا 8 هست....اینهمه میخوام هزینه کنم یچیز خوب بخرم.اونوقت سردوز هم یه چرخ جداست باید اونم بخرم درسته؟

آها ینی یه چرخ صنعتی و یک چرخ که سردوز انجام بده؟! آخه من زیاد سردرنمیارم گفتم شاید همچین چیزی باشه

بله یه چرخ صنعتی که همه مدل دوخت انجام بده و یه چرخ سردوز که ریشه های لباس رو بگیره بهتره زیاد هزینه نکنین برای برند کارایی چرخ مهم تر باشه من دوستام ژانومه داشتن فقط پول برند دادن زیاد همه کاره نبود

بین مارک برادر و ژانومه کدوم بهتره؟! هزینه ش هم زیاده حول و هوش11تا 8 هست....اینهمه میخوام هزینه کن ...

این دومارکی که گفتم سردوز دارن

ژانومه ۸۰۱ حدود ۱۰تومنه

برادر المینت حدود ۵تومن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود