تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 عنوان خانم هایی که بچه کلاس اولی که میخواد بره دوم دارن معلم بچه شما هم.... 165 بازدید | 11 پست سلام،معلمشون گفتن که از فردا یه کتاب پی دی اف ارسال میکنن که بچه ها باید بخونن و اخر هفته ازشون آزمون میگیره و گفته از طرف وزارتخانه هست تو تابستان هم آدم و راحت نمیزارن چرا اخه در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان 1401/05/01 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 نه🙄🙄🙄🙄 پس چرا این معلمه گفته؟خدا ازشون نگذره ایشالله در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 بچه ها کسی نیست؟الان اگه تاپیک مادرشوهر و جاری مزدم همه میومدن در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
rozaanaa عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5204 پس چرا این معلمه گفته؟خدا ازشون نگذره ایشالله یعنی کلاس بندی شده؟معلم کلاس اولش اینو گفته؟اخه بچها کلاس بندی نشدن که
پرپرووک عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 2404 من دخترم میره دوم همچین چیزی نگفتن باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 یعنی کلاس بندی شده؟ معلم کلاس اولش اینو گفته؟ اخه بچها کلاس بندی نشدن که نه کلاس بندی نشدن،معلم کلاس اول گفته😑الان ما چی کار کنیم؟ در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
rozaanaa عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5204 نه کلاس بندی نشدن،معلم کلاس اول گفته😑الان ما چی کار کنیم؟ بی خود گفته بابا.الان دیگه دانش آموزاش نیستن که.حتما برای خودشیرینی خودش اینکارو میکنه.
rozaanaa عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5204 تو گروه گفته بهتون؟معاون چی اون میدونه؟بنظدم به مدیر دبستان اطلاع بدین.
تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 بی خود گفته بابا.الان دیگه دانش آموزاش نیستن که.حتما برای خودشیرینی خودش اینکارو میکنه. گفته از طرف وزارتخانه اومده،و از اداره ازسال میشه کتاب ها واقعا نمیدونم چی کار کن م در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
تیحجثجث مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3224 تو گروه گفته بهتون؟ معاون چی اون میدونه؟ بنظدم به مدیر دبستان اطلاع بدین. جدیرشون اصلا جواب درست و حسابی به آدم نمیده که،فقط داد و بیداد میکنه،دیگه زهرم میره از مدیره در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
rozaanaa عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5204 جدیرشون اصلا جواب درست و حسابی به آدم نمیده که،فقط داد و بیداد میکنه،دیگه زهرم میره از مدیره نمیدونم والا.اخه مدرسه پسرمن که خمچین چیزی نگفتن..بچه خواهرم اونم کلاس اوله نگفتن .اطرافیانمم کلاس دومی سه تا هست یه اونام نگفتن..