2777
2789
عنوان

اعتماد به مادرشوهر

481 بازدید | 29 پست

یه سری مسایل بود که فقط می‌تونستم به پدرشوهر و مادرشوهرم بگم و ازشون بخوام که برای حل اون مسأله کمک کنن. ولی الان که دو سه ماهی ازش گذشته تو یه جمع خانوادگیشون که مهمونی دادن با داد و هوار آبروی منو بردن و گفتن زنت اومده چنین کرده چنان کرده....

تمومه تلاششو کرده که بین منو همسرم رو تفرقه بندازه(مادرشوهر). من مهمونی رو ترک کردم . بنظرتون از این به بعد چطوری باشم باهاشون؟! .

من غریبه ام تو شهرشون و کسی رو ندارم فکر میکردم اینا محرم زندگیمون باشن😞

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده شوهر نباید صمیمی شد.جزئیات زندگی و گفتن  .کمک گرفتن.همه و همه اشتباه محضه.تاپیکای بانو ارتمیس و حتما بخون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

دیگه کاریه که شده.بهتره بزنی به در بیخیالی و تجربه کسب کردی که تا عمر‌داری به خانواده شوهر که سهله به خود شوهرم بیش از حد اعتماد نکنی

💟💟برای حل شدن مشکلات هممون:❤❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤

نیگا بدترین کاره ی بار بهم زنگ زو گفت منم جای مادرت درد دلتو بهم بگو کمکت کنم منم خریت کردم گفتم بعد فهمیدم گوشی رو بلندگو بوده 

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

وقتی نمیتونی خودت یه رازی یا یک مسئله ای را پیش خودت نگهداری از دیگران انتظار نداشته باش برات نگه دارن . و درد دل کردن یعنی خودت داری خنجر دست دیگران میدی که بهت حمله کنن

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست
اعتماد به دشمن منطقی تره تا پدرمادرها

مسایلی بود که من فکر میکردم فقط اونا محرم حساب میشن و میتونم ازشون کمک بخوام😭

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته