2821
2789
عنوان

عشقم دردت ب تنم😔🖤پیاماش

| مشاهده متن کامل بحث + 188363 بازدید | 498 پست
پسری که آدم و بخاد جنگ جهاتی سوم باشه حرف از جدا شدن نمیزنه و فقط به فکر بدست آوردنه طرفه تینا ماله ...

تینا مال منه؟؟😲😲یعنی چی؟😂😂

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر طرفت مرد باشه و عاشق حتما پاپیش میذاشت و شرایطشو میگفت بالاخره یه روزی ک اوضاش خوب میشه.وقتی اینکارو نکرده شما چرا بهش اینقد اعتماد کردین ک خواستگار خوب رو رد کنین؟برا دختر همیشه خواستگار خوب نمیاد که.

بنظرم به این رابطه های مجازی خیلی اعتماد نکنین،چون اگه بهم بخوره اصولا دختر هست که ضرر میکنه

حرف مفت میزنه توام چقد ساده و زود باوری که قبول میکنی...

منم عشقم شرایط مالی خوبی نداره 

اما صبح تا شب داره کار میکنه چند شیفت 

و همیشه میگه من بخاطر رسیدن به تو انقد دارم کار میکنم و این سختی رو تحمل میکنم...

چندین بار خودم خواستم تمومش کنم نذاشت و حتی

یبار تمومش کردم۳ ماه کات بودیم...التماسم میکرد تموم نکنم و فرصت بهش بدم

میخوام بگم پسر ندار هم که باشه اگه واقعا بخوادت اگه عاشقت باشه هیچ احدی رو لایق تو نمیدونه جز خودش....

و هیچ بهانه ای برای از دست دادنت نداره

مطمئن باش این آدم تو رو اونجوری که باید نمیخوادت....

اگه میخواستت هیچ وقت حاضر به از دست دادنت نبود

چون ما هم الان تو همین شرایط شما هستیم 

اما اون بیشتر داره تلاش میکنه تا منو نگهداره....

💔
فقط می تونم بگم ۲۵ سال برای شما سن ازدواجه ولی ۲۳ سال برای اون سن ازدواج نیست

موافقم 

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

شرایطش که سخت از نامزد من نیس هیچی نداشت صفر صفر پا گزاشت اومد جلو الانم داریم زندگی مو‌نو می‌سازیم 

قشنگ معلومه دنبال بهنوه س پسری که عاشق باشه از زیر سنگم شده زندگی شو درست میکنه‌و اون طرفی که دوست داره رو بدست میاره

میگ نمیتونم بگیرمت شرایطشو ندارم

همش دروغه باور نکن .زن و شوهر میشناسم ازدواج کردند مجلسم نگرفتن یک خونه کوچک و جهاز بسیار کم دختر. قید بیشتر وسیله هاشونو زدند نه که نخریدند ارزونتر خریدند الانم خوشبختن یک دخترم دارن ..نون خالی هم باشه باهم میخورند .این چون نمیخاد تو رو بگیره یک چیزی گفته باور نکن

یک دهه شصتی باحالم 

<نخواستن یار بهانه بسیار>

گلم اگه کسی واقعا از ته دلش کسی رو بخوادبخاطرش هررررکاااااررری میکنه 

مسائل مالی که همیشه بوده و هست 

اینابهانه ست

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....