2821
2789
عنوان

عشقم دردت ب تنم😔🖤پیاماش

| مشاهده متن کامل بحث + 188363 بازدید | 498 پست

من به خاطرش خواستگارای پول دارم و رد کردم ....چون ارزششو داشت ...الان ۴ساله پاش نشستم 

اگر ارزششو داره بجنگ 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسری که آدم و بخاد جنگ جهاتی سوم باشه حرف از جدا شدن نمیزنه و فقط به فکر بدست آوردنه طرفه تینا ماله ...

آفرین به حرف شما

اسی این دوستمون حرف قشنگی زده 

اینونمیگم که فک کنی آره داره دلسوزی میده بهم نه اصلا

ولی شوهرمن تا هفت ایل وطایفه جلوشون وایساد تا منو بگیره ازخونه قهر کرده بود چون فامیل های شوهرم اصلا وابدا به ازدواج با غریبه اعتقاد ندارن ولی پای همه چی وایساد جنگید بلاخره مجبورشون کرد وآورد خواستگاریم

این آقا پسر اگه شمارو میخواست مطمئن باش میتونست هرکاری کنه

پس الکی حرف مفت میزنه نخواستت

پس لطفا بی خوردی روزگار خودتو سیاه نکن بخاطرش 

رفت 

خب بره خدا رفتگان همه رو بیامرزه

پاشو خودتو جمع کن دختر چرا واسه آدم اشتباه زندگیت غصه میخوری که حتی واسه داشتنت تلاش نکرده

بله دقیقا همینه خکش به سعادت شما بخاط همچین همسری🙂🌈

فدات بشم گلم 

ولی دیگه خانوادش بعدا ازخجالتم دراومدن وزندگی رو به کام هردومون زهرمار کردن

توسن کم موهام سفید شد

ولی بازهزارماشاءالله خدارو شکر میکنم بخاطره همسرم

بنظرم عمر خودتو به پای همچین آدمی نزار 

دوستمون حرف قشنگی زدن عشق ینی جنگیدن در برابر همه مشکلات 

اگر الان به خاطر هیچی پا پس کشیده بعدا چطوری میخواد با مشکلات و سختی های زندگی بجنگه 

یکم‌بیشتر فکر کن عزیزم

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
ازدواج کردین؟ 

نه هنوز

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed