2777
2789

خاهرم ی جا میره خیلی راضیه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوجا؟😞

بپرسم ادرس و میفرستم واست

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بپرسم ادرس و میفرستم واست

فلسطین 13

دستگاهش پلاتینیوم

لیزر مو زائد کندلای اصلی که طول موج الکس داشته باشه عزیزم قیمتش خیلی گرونه به غیر از چندتا کلینیک معروف تو تهران من جای دیگه ندیدم . اما دستگاه الکس ARC خانم دکتر مولوی آلمانیه تو مجموعه نورا تو صیاد مشهد خودم استفاده کردم تو 6 جلسه حتی موهای کرکیم هم ریخت الان هر ساله یک جلسه دوره ای میرم اونم برای اختلال هرمونی که دارم برخی از موهای نازکم در میاد   بین صیاد 12 و 14 مطب دکتر الهه مولوی

سلام عزیزم

مرکز قاصدک ادرس اینستا laser_skincare_mashhad

تلفن همراه 09155178029

بهترین لیزر و باکیفیت ترین در مشهد که بنظر من اصلا درد نداره و ویژگی خیلی خوبه اش اینه که نیاز به ژل و کثیف کاری و این چیزها نداره. خیلی خوب و خفن بود بنظر شک نکن برو اونجا.

دکتر متخصص پوست هم قبلش ویزیت میکند دستگاههشون الکس کندلا امریکاییه فکر کنم چون تازه افتتاح کردن قیمتهاش هم خیلی خوبه.

من واقعا از لیزری که میرم راضیم هم دستگاهش جدید و قویه و هم بهداشت کامل رعایت میکنن محیطشونم خیلی حس خوبی به ادم میده احساس راحتی میکنم تا بحال سه مرکز مختلف عوض کردم اتفاقا کندلا هم رفتم اصن بیکینی جواب نگرفتم 

اینجارو بهتون میگم برین دعام کنین 

مطب دکتر صهبا صمدی بلوار معلم برج ابشار طبقه ۱۲ توی گوگل سرچ کنین شمارشون میاد