2777
2789
عنوان

شما جاى من بودين چيكار ميكردين

134 بازدید | 14 پست

ماههاي اخر بارداريم هست ميدونم و كاملا حس ميكنم همسرم با كسي رابطه داره مدام با تلفنه همش ميگه دفتر هستم حالم خيلي خرابه خودتونو بزاريد جاي من چطور اروم بشم چيكار بايد بكنم

باهاش صحبت کن حستو بهش بگو خودخوری نکن هم خودت اذیت میشی هم اون هم بچه 

اينكارو هم كردم همش انكار ميكنه و دروغ و طفره،چه خوب گفتين خودخورى نابودم كرده اينروزام زهرمار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينكارو هم كردم همش انكار ميكنه و دروغ و طفره،چه خوب گفتين خودخورى نابودم كرده اينروزام زهرمار شده

😿😿😿 چه شرایط سختی

با 123 هم تماس بگیرین مشاوره بگیرین اورژانس اجتماعی هستن 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

عزیزم سندی مدرکی چیزی داری ؟ چیزسی دیدی ازش ؟ 

چون تو حاملگی اکثرا یه بار رو توهم میزنن حداقل 😁

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
عزیزم سندی مدرکی چیزی داری ؟ چیزسی دیدی ازش ؟  چون تو حاملگی اکثرا یه بار رو توهم میزنن ح ...

نه اتفاقا من توهمي نيستم هيچوقت باهاش كار نداشتم واي اينروزا همش ديروقت مياد همش گوشيو پنهون ميكنه زنگ ميزنم همش بشت خطي ميگه الكي فلاني بود بد ماجرا همينجاس نميتونم با اين وضعم كه سنگين شدم كاري كنم