2777
2789
عنوان

خيانت

196 بازدید | 12 پست

دوستان اواخر ماههاي بارداريم هست،ميدونم همسرم با كسي رابطه داره ولي نتونستم ثابت كنم همش با تلفن بازي ميكنه همش ميگه دفتر هستم حالم خيلي بده دارم با اينكار بچمم ناراحت ميكنم واقعا نميدونم چيكار كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوري؟

بخدا منم دقیق نمیدونم ولی اینجا خیلیا اینکارو کردن ی تاپیک بزن روش رو برات میگن بچه های اینجا فقط باید ی بار گوشیش دستت باشه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
چجوری اینکار میکنن

از بچه های سایت بپرسین کامل براتون میگن

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
بخدا خيلي خستم روحم داغونه😔بارداريم زهرمارم شده

عزیزم حالا بفهمی ک خیانتم میکنه چیکار میکنی ؟بخدا فقط آرامش خودت از بین میره فکر نی نی باش

عزیزم حالا بفهمی ک خیانتم میکنه چیکار میکنی ؟بخدا فقط آرامش خودت از بین میره فکر نی نی باش

پس چيكار كنم دلم آتيش گرفته چجوري كنار بيام شما خودت زن هستي يه لحظه خودتو جاي من بزار چطوري خودمو اروم كنم خيلي سخته خيلي

پس چيكار كنم دلم آتيش گرفته چجوري كنار بيام شما خودت زن هستي يه لحظه خودتو جاي من بزار چطوري خودمو ا ...

آره  سخته واقعا و اگه همچین چیزی بفهمم حتما دیوونه میشم،ولی چاره چیه بزار بچه ات بدون استرس ب دنیا بیاد بعدش با سیاست شوهرت رو دمش قیچی کن ،ولی اون واتساپ رو بنداز رو گوشیت ازش مدرک جمع کن برای آیندت ک اگه خیانتی بود تو رو هالو فرض نکنه،ب روش نیار ولی اگه بدونی خیانتی هس خودتو آماده میکنی ک شوهرت رو دوباره جذب خودت کنی عزیزم

ممنون عزيزم بابت حرفاى خوبت

فدات گلی ایشالا ک فقط هورمونای بارداریت تو رو ب شک انداخته باشه و هیچ خیانتی نباشه