2777
2789
عنوان

راهکار برای دوام زندگی مشترک

124 بازدید | 8 پست

سلام دوستان .من ۲۱ سالمه ۷ ماهه با پسرخالم عقد کردم و خیلی همو دوس داریم.من ی مشکلی دارم و اینه ک زود رنجم سریع ازش دلخور میشم نمیدونم چرا ک این باعث دلخوری میشه.حالا ازتون میخام ک بهم راهکار بدین ک چطور این اخلاق ترک کنم چون من زندگیمو و شوهرم و دوس دارم نمیخام بخاطر چیزای ساده خدایی نکرده اتفاقی بیفته و ما همش از هم برنجیم.اینم بگم ک شوهرم واقعا منو دوس داره فقط وقتی ناراحتش میکنم خیلی عصبی میشه.توروخدا کمکم کنید از تجربه هاتون بگید 🙏🏻

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫

دلخور نشو

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس ما هم زود رنج هست یعنی دو کلمه معمولی هم نمیتونم باهاش حرف بزنم همش میترسم بهش بر بخوره سعی میکنم کلا نبینمش اعصاب آدم بی جنبه ندارم

مامانم عید گفت کی بیایم خونتون نشست گریه کرد که من شاید نخوام شما رو دعوت کنم حالا فک  کن خودش همه جا اومده بود خونه ی فامیل ما ،ما هم گفتیم ولش کن این هنوز بچه هست کلا نرفتیم دیگه خونش 

تو رو خدا اینجوری نباش همه ازت زده میشن خانواده ی شوهر هم آدم هستن عروس رو دوست دارن 

عروس ما هم زود رنج هست یعنی دو کلمه معمولی هم نمیتونم باهاش حرف بزنم همش میترسم بهش بر بخوره سعی میک ...

عروستون خله 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عروس ما هم زود رنج هست یعنی دو کلمه معمولی هم نمیتونم باهاش حرف بزنم همش میترسم بهش بر بخوره سعی میک ...

ممنونم بابت حرفتون آره من خودم هم میدونم اینم بگم ما هنوز عروسی نکردیم و عقد هستیم نمیخام از همین اول زندگی رنج و ناراحتی بین منو شوهرم و خانوادش پیش بیاد چون واقعا خانواده اش هم دوس دارم

خداوندا ب برآورده شدن آرزوهایم یقین دارم زیرا تو خداوند آرزوهای محالی 🦋🙏🏻💫