2777
2789
عنوان

قد پسر

562 بازدید | 48 پست

سلام عصرتون بخیر. پسری 15 سال و 2 ماهه هستم با قد 168_169. بلوغم هم فکر کنم بیشترش تمام شده و فقط ریش ندارم بقیه علامت هارو دارم. تا جایی که یادمه از پارسال تا الان رشد بسیار کمی داشتم  و از فروردین تا الان رشدی نداشتم و اگه داشته باشم در حد نیم سانت بوده. من خیلی رو قدم حساس هستم و قد پدرم 175 و مادرم 164 اما داییم قدش 181 هست میخواستم ببینم آیا قد منم بلند میشه؟ چه راهکاری پیشنهاد میدید انجام بدم؟ من خودم والیبال دوست دارم برم ولی با این قدم موفق نمیشم و اگه برم احتمال داره لیبرو بزارن منو. 

خواهشا اگه کسی راهکاری چیزی داره بگه من هم انجام بدم یک دنیا ممنون میشم 🙏🏻❤️. 

خاستم بگم خیلی مودبی😂😶🖐

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.