2777
2789

من سه روز پیش احساس کردم یه کوچولو پاهام و دستام ورم کرده خییییلی کم ، دکتر برام آزمایش دفع پروتئن بیست و چهار ساعته ادرار نوشت ، رفتم زایشگاه دوبار فشار گرفتم فشارم ۱۱بود ولی محض اطمینان برام آزمایش کراتین خون ، قند ، آنزیم کبد و کلیه نوشتن ، امروز جوابشو گرفتم همه چیز خوب بود و عالی ولی این دو روز از استرس مردم و زنده شدم ، همین هم باعث بی اشتهایی و سردردم و حالت تهوع و شده بود از وقتی جواب ازمایشمو گرفتم حالم خوب شده واقعا تلقین کردن چقدر رو جسم و روح تاثیر میزاره ، در ضمن من هفته بیست و سه بارداریم الان هم اصلا ورم ندارم ، سردرد و حالت تهوع هم از استرس و گریه های بیخودی بود ، شمام اگه یکدفعه مشکلی خدایی نکرده داشتین مثل من خودتونو عذاب ندید و خونسردتونو حفظ کنید

عزیزم واسه یه ورم ک آدم خودشو داغون نمیکنه من سه تا بارداری داشتم وحشتناک بعد و لکه بینی نزدیک ب سقط هزار یه مشکل کلا یه چشمم کور شد دوباره دیدش بعد زایمان اومد خیلی خونسرد با اینکه اطرافیان ار نگرانی مردن و زنده شدن 

ورم شاید از خوردن نمک باشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.