2777
2789

لطفاً هرکی میدونه کمکم کنه 

من موعد پریودیم 6مرداده 

این ماه بعد 40روز رژیم سفت روز تخمک گذاری اقدام داشتم 

از بس تو فکر بودم گفتم تست خانگی امتحان کنم جوش شیرین و ادرار رو امتحان کردم سریع کف کرد 

که تو نت یعنی مثبت 

تا الان کسی این تستو انجام داده 

درست هست 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
وا بی بی چک گیر نمیاد مگه

اخه هنو موعدم نشده میخوام زوتر نتیجه بگیرم ببینم هست یا نه 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بی بی چک بخر اینکارا چیه اخه

گلم مگه ببی چک قبل موعد جواب میده

واسه من جواب داد بعد وقتی هورمونت به حد کافی نرسه خب جوش شیرینم جواب نمیده اون هورمون باعث‌کف میشه

خیلی ممنون پس برم بگیرم 

چیشد نفس حامله بودی

اینو امروز زدم نظرت چیه

این متن رو نوشتم برای هر کس که کمک خواست بفرستم، دعا کنید خدا فرزند سالم و صالح، سرمایه دنیا و آخرت و ترجیحا پسر بهم بده، چون دختر دارم....

علایم من اینا بودن:

روز تخمک گذاری درد پهلو و تیر کشیدن کمر

دو سه روز بعد تخمک گذاری درد شدید کمر ناحیه ستون فقرات،  گاهی درد پهلو چپ و راست

یک هفته بعد تخمک گذاری کم کم سردرد شروع شد، بی بی چک زدم منفی بود ، کمر درد و پهلو درد رو داشتم، دقیق روز 12 بعد تخمک گذاری، اداره بودم درد شدید پریودی اومد سراغم فکر کردم دارم پریود میشم ولی نشدم و درد هم کم میشد ولی قطع نه...

اون روز بی بی چکم هاله انداخت، روز 13 باز اداره سرگیجه شدید گرفتم، دستام میلرزید پاهام رو نمیتونستم بزارم زمین،  فکر میکردم هر لحظه ممکنه بخورم زمین آبروم بره، سر دخترم هم اینجوری شده بودم، اونروز لانه گزینی ام بود...

درد پریودی رو کماکان داشتم موعدم هم گذشت داشتم، یکم کمتر شده ولی هست هنوز

درد سینه من هم از بعد پریود شروع شد

بتام یک روز قبل موعد 56 و یک روز بعد موعد 148 بود...

پس نتیجه،  تنها فرق محسوس بین پریود و بارداری اون سرگیجه و ضعف بود ولاغیر، بقیه علایم برا من بین پریود و بارداری مشترکه...

این متن رو نوشتم برای هر کس که کمک خواست بفرستم، دعا کنید خدا فرزند سالم و صالح، سرمایه دنیا و آخرت ...

سرگیجه رو این چند روز داشتم ولی فک میکردم از باد کواره سرم یخ کرده

خلقم کاملا عوض شده عصبیم شدید 

و. همش احساس ضعف دارم

ظاهرا مثبته صبر کن اصلا هم آزمایش نرو تا این پررنگ نشده

تا اخر پریودی صبر میکنم بعد دوباره میزنم