2777
2789

من در حسرت کارایی هستم ک میتونسم انجام بدم تو این سن و نزاشتن:)

تو تاپیک های قبل گفتم 

خانوادم خیلی تعصبی هستن و اجازه ی بیرون رفتن بهم رو نمیدن

من هیچی نمیخوام جز اینکه بزارن برم کلاس زبان:/ باشگاه/

اصن خرید و بیرون رفتن با خودشونم اوکیم!

ولی نمیزارن!

.

عمرم دارع تباه میشه

ع این فکر ک دارع ایامم پوچ سپری میشه عصبی میشم بهم میریزم ولی حق اعتراض ندارم! 

هیچ دوستی هم ندارم ک بیاد خونمون:/

.

زندگیم خلاصه شده ت‌ مجازی:))

ولی تروخدا بچه دار شدید درکش کنید:) بغلش کنید/ 

همراهیش کنید بزارید به ارزوهاش برسه

من مطمئنم بزرگ بشم به همه ی اینا میرسم

ولی قبول کنید که دیگ این شور و شوق رو نخواهم داشت!

قبول کنید ک الانی ک تو بحرانی ترین حالتم!

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

من بچم بزرگ شده همچین کاری نمیکنم همین خانواده هان که بچه هاش دست به خودکشی و هزارتا کار میزنن بچه و باید حمایت کنی اونایی که بلد نیستن بچه و کنترل کنن به زور مثل عهد قاجار تو خونه نگهش میدارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تجربگی و داشتن تفکرات غلط‌ پدر و مادرا باعث اینجور چیزا میشه

#‍ تلاش _کنیم_ نسل_ آینده _اینجوری_ نشن

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

چند سالته

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

کلاس زبان رو حتما برو بعضی مدرس ها انلاین هم تدریس میکنن و میتونی کم کم اعتماد خانواده ات رو جلب کنی به بهانه کتاب خریدن بری بیرون. تازه اگه خانم باشه راحتی بدون روسری تو کلاس میشینی و وقتتم هدر نمیره 

من یه نفر میشناسم اگه خواسی میتونه با هزینه کم برات کلاس بزاره جلسه اولشم فکر کنم رایگانه خواسی پیوی پیام بده

کتاب بخون بهتره تا فضای مجازی کتابهای خوب مثل خودت باش دختر ملت عشق اثر مرکب

اهل کتابم شدید:/

اکثر کتاب های روانشناسی رو خوندم

و باورتون میشع دوست دارم ی سری رمان های برجسته ع کتابخونه بیارم نمیزارن:/

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
من بچم بزرگ شده همچین کاری نمیکنم همین خانواده هان که بچه هاش دست به خودکشی و هزارتا کار میزنن بچه و ...

و این بده!

چند سالته

۱۷ سالمع

اهل کتابم شدید:/ اکثر کتاب های روانشناسی رو خوندم و باورتون میشع دوست دارم ی سری رمان های برجسته ع ...

همین خوبه تا میتونی مطالعه کن هرجور که میشه

نمیشه تفکرات پدر مادر ها رو کاری کرد حداقل خودت تلاش کن رشد کنی اینطوری 

ما دهه شصتی ها تباه بودیم مارو چی میگی خواستهای الان شما رو جرات نداشتیم تنهایی بهش فکر کنیم

ولی ما فرق میکنیم دیگ:/

دهه هشتادی هستیم و منی ک مستسنا هستم ع بقیه هم سنام و حق هیچ گونه رفتن به بیرون ندارم ازارم میدع

و این بده!

متاسفانه بعضی خانواده ها اینجورین توهم سعی کن غصه نخوری پیر میشی خودتو مشغول کن بیرون نمیزارن بری نمد بخر تو خونه کارای نمدی بکن هم درامد داری هم مشغولی