دوبار سقط کردم چون پوچ بوده الان واقعا نمیدونم چیکار کنم میشه جلوگیری کرد که پوچ نشه تنبلی تخمدانم دارم به راحتیم باردار نمیشم خسته شدم دیگه نا امید نا امیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کسی ک تنبله تادرمان نشه نمیتونه اقدام نکن تادرمان بشی بعد
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
پیشگیری که نمیدونم... من بارداری پوچ داشتم و بعدش دو تا پسر آوردم. زن داداشم یه پسر آورد، بعد بار ...
چقدر خوب خدا حفظشون کنه شما بعد بارداری پوچ دکترتون چه کارایی رو گفتن انجام بدین؟ مثلا چند ماه گفتن باردار نشین یا خودتون کامل سقط کردین یا از طریق پزشک چند مدت بعدش باردار شدین؟!
درمان که نمیشه تنبلی کنترل میشه فقط زیر نظر دکتر بودم تا باردار شدم
درمان میشه مگه سرطانه ک نخاددرمان بشه اخه
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه