2777
2789

اول از همه بگم آقام و متولد ۸۵ ام

دیپلم تجربی دارم و از رشته دانشگاهیم خوشم نمیاد مهندسی صنایع غذایی

قصد داشته باشم به رشته خوب فکر کنم باید از دست خانواده راحت بشم دوست دارم مستقل باشم و با کسی رفت و امدی نداشته باشم از خانوادم 

الان گواهینامه گرفتم خواستم بیاد برم با ماشین تاکسی اینترنت کار کنم.

یا نظرتون از دوست پدرم یه ۱۰۰تومن قرض بگیرم یه پراید وانت بگیرم هم در امد بیشتر میشه هم سریعتر به هدف هام میرسم ماهی ۵ ۱۰ تومن بهش میدم مشکلی نیس

۳ تا برادریم  یکی ازدواج کرده و ارث پدری گرفته رفته یه خونه و یه زمین  واس من و برادرمه سهم هر کدوم یکی از اوناس ارزششون حدودا ۱ میلیارد این ارث و هنوز تقسیم نشده به خاطر مشکلی که با برادرم دارم چندین بار به پدرم گفتم سهم منو بده میخوام دیوار بزنم بین خونه نمیخوام رفت و امدی با اون برادر داشته باشم و میخوام بدم سر کار و زندگی خودمو شروع کنم و شما رو نبینم.

این پلن یک بود 

حالا پلن دو این که سهم خودمو بگیرم و اینا برم مهاجرت کنم درسته سرمایه ندارم و نمیشه کاری کرد با این مقدار ولی شده گدایی هم کنم اوکیه مشکلی ندارم چند سال که بگذره میتونم رو پام وایسم و راحت شم  

نظرتون چه جور مهاجرتی راحت تره فقط از دست اینا راحت شم 

هدفم یه زندگی ایده آل و به دور از هر آشنا حتی سده از زیر ۰ شروع کنم برا اونجا 

تایپیک های قبلم شاید دلیل این تایپیک بهتون بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.