2777
2789
عنوان

پیروان تاپیک دادگاهی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 30 پست
چشم حتما....انشالا فردا دستای معجزه گرتون رو به سمت اسمون کنید و برا ارامش شاکیامون دعا کنید که به خ ...

سوره نصرا بخونید

سوره فتح را بخونید 

سوره صافات راهم بخونید 

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
چشم حتما....انشالا فردا دستای معجزه گرتون رو به سمت اسمون کنید و برا ارامش شاکیامون دعا کنید که به خ ...

توکل به خدای بزرگ.انشاالله که دل خونواده ی مقتول نرم شده باشه و بخشش براشون لذت بخش تر قصاص باشه.الهیییییی آمیییین🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نتیجه دادگاهتون چیشد

سلام عزیزم بخیر گذشت...شوهرمو با سند ازاده الان...معجزه شد..معجزه...

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
عزیزم بیا از خودت بهمون خبر بده، امشب یهو یادت افتادم، انشالله همه چی به خوشی حل شده باشه

سلام عزیزم...خدارو شکر معجزه شد بخیر گذشت...خیلی خوب هم خودمون هم وکیلامون از خودمون دفاع کردیم و الان شوهرم با سند ازاده

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
سلام عزیزم بخیر گذشت...شوهرمو با سند ازاده الان...معجزه شد..معجزه...

خداروشکر الحمدالله چقد سوره نصر رابرای آزادشدنشون خوندم چقد دعا میکردم واستون 

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
سلام عزیزم...خدارو شکر معجزه شد بخیر گذشت...خیلی خوب هم خودمون هم وکیلامون از خودمون دفاع کردیم و ال ...

الهی شکر عزیزم ممنونم ازت که وقت گذاشتی و خبر دادی به ما هم، انشالله بعد این هیچ غم و تنشی نبینید❤️❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
سلام عزیزم...خدارو شکر معجزه شد بخیر گذشت...خیلی خوب هم خودمون هم وکیلامون از خودمون دفاع کردیم و ال ...

الهی شکر🙏🙏🙏قول داده بودی انشاالله دادگاهتون به خیر گذشت کل ماجرا رو برام تعریف کنی

خدا رو شکر که دلتون شاد شد🤲💐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"💚🌱

سلام من قبلا تو تاپیک شما بودم، هواسم بود میاید اینجا حرفی از همسرتون میزنید یا نه، واقعا مشکل و گرفتاریه خیلی بدی داشتید، الان دیدم خداروشکر، به خوبی پیش رفته، چشمتون روشن که فعلا ازاده، انشالله دیگه حتی بدون سندم ازاد میشه 😍، ولی کاش یک بار مفصل بگی چیشده، البته اگه فوضولی نباشه و اذیت نمیشی. 

رزمی کار 💪مربی و داور
خداروشکر الحمدالله چقد سوره نصر رابرای آزادشدنشون خوندم چقد دعا میکردم واستون 

الهی خدا تمام دعاهای خوبتو عزیزم برگزدونه به زندگی خودت...انشالا بهترین ها تو زندگی نسیبت بشه...خیلی دوست دارم عزیزم..ممنون که وقت گذاشتی برام

الهی شکر🙏🙏🙏قول داده بودی انشاالله دادگاهتون به خیر گذشت کل ماجرا رو برام تعریف کنی

البته حتما تعریف میکنم براتون

الهی شکر عزیزم ممنونم ازت که وقت گذاشتی و خبر دادی به ما هم، انشالله بعد این هیچ غم و تنشی نبینید❤️❤ ...

همچنین دوست عزیزم...انشالا بهترینها برای شما هم رقم بخوره