2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

82 بازدید | 13 پست

نمیدونم چطوری بگم نترکه .🤨🤔

کسی که بهش علاقه دارم ریپلای کرد و صحبت کردیم .درباره سن و شهر من پرسید مکالمه رو  خلاصه کردم .استوری میبینه نه لایک میکنه و نه هیچی ولی معمولا زود میبینه .

من استوریشو ریپلای کردم فقط تشکر کرد .

بنظرتون بیخیالش شم ؟؟

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش پای باشه خوووودشو تابلو میکنه پسرا از کسی خوششسون بیاد 3 ماه تا 5 ماه اول خودشونو میکشن تا ثابت کنن  حسشونو  بعد از 5 ماه خرشون میگذره از پل 

توام صبر کن خودش بخواد باز باهات میحرفه

واگه دوباره اومد حرف بزنه سرد باش باهاش ک فک نکنه کشته مردشی غرور بگیرتش

دفعه اولم سرد بودم . خودم مکالمه رو تموم کردم 😎ببین استوریا رو زود میبینهمثلا ۱۰ دقیقه یا کمتر  ولی ریپلایم فقط تشکر ساده کرد .

مجازی اونم اینستاگرام بنظر من محیط خوبی نیست برای آشنایی و اینکه از دوتا فرهنگ متفاوت تفاهم فک نمیکن ...

فرهنگمون یکیه و میشناسم خانوادگی فقط همو نمیشناختیم 🙂

واقعا ؟ 

تا هنوز بهش وابسته نیستی بیخیالش شو 

فعلا ایشون علاقه ای بهت نداره صرفا در حد سرگرمی هستی براش که تو اینستا چک میکنه پستات و 

ولی اگر عاشقشی قضیه فرق میکنه و کلا کاراش جوره دیگه ای معنی میشه !!! 

تا هنوز بهش وابسته نیستی بیخیالش شو  فعلا ایشون علاقه ای بهت نداره صرفا در حد سرگرمی هستی براش ...

نه نمیخوام فانتزی و توهم الکی بزنم فقط میخواستم بدونم روم کنجکاو یا فقط سرگرمی چک میکنه