2777
2789
عنوان

ولی من به امیدِ کمک های شما اومدم🌱💚 ۱۷ سالمه!

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 111 پست
دوست هم جنس خودت نداری؟

مجازی دارم

ی دونه حضوری دارم اونم شرایطش ع من بدترع

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل قبول نکردن مامانت چیه

دلیل زیادع 

یکیش بی اعتمادی 

دومیش میترسه و استرسی هست نسبت ب من

یعنی فکرشو بکن من برم مدرسه بیام دلش هزار جا میره!

و سنتی بودنش

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
نمیدونم یه راه حلی بهم بدید ع این جهنم خلاص شم

تو بدنت تشنه ی یادگیریه

دوست عزیزم قدر خودت رو بدون و خودت رو به هیچ نفروش

افق های بالاتر رو ببین

زبان انگلیسی رو یاد بگیر

هم در اینده خیلی کمکت میکنه هم سرگرم میشی

🙁آخه خودمم دوستش دارم نمیدونم خدایی ولی میدونم تنها راه اینه ک سرم رو شلوغ کنم ولی احساس میکنم ا ...

ببین عزیزدلم تو با خواهرم هیچ فرقی نداری این رابطه ب جایی نمیرسه فکر میکنی میاد میگیرت؟خب نه پسرا اکثرا دخترارو واسه تفریح میخوان پس بهتر نیست خودت احساست خرج رابطه الکی ای ک دوامش چند ماهه نکنی؟

بنظرم اگر واقعا قصدت نجات دادن خودته و کمک مبخوای بلاک کن اونا بعدم برو باشگاه با دوستات بیرون از خونه وقت بگذرون با بابات صحبت کن ک با مامانت حرف بزنه دوتایی برین خرید مطمئن باش اینکارا رو کنی بعد یکماه یادت نمیاد طرف کی بود

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

تنهایی واقعا بد دردیه و اینکه فکر کنی هیچکس درکت نمیکنه

من اینو واقعا چشیدم

دلم نمیخواد اصلا توی فضای مجازی باشم و خیلی کمش کردم اما هنوزم گرفتارشم اونم واقعا ب خاطر بیکاریه

منم ی جوری بزرگ شدم ک حتی خودمم میترسم تنهایی برم بیرون یعنی زیاد تو اجتماع نبودم و حتی واسه خودمم سخته و کسی هم کمکم نمیکنه 

چند تا کلاس رو دوست دارم برم ولی از اول تابستون هنوز فرصتش پیش نیومده 🤧

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
تو بدنت تشنه ی یادگیریه دوست عزیزم قدر خودت رو بدون و خودت رو به هیچ نفروش افق های بالاتر رو ببین ...

اره شدید 

همین قبل از اومدنم داشتم تحقیق میکردم و میخوندم راجع به مذهب! به ورزش به کتاب و اینجور چیزا

ببین عزیزدلم تو با خواهرم هیچ فرقی نداری این رابطه ب جایی نمیرسه فکر میکنی میاد میگیرت؟خب نه پسرا اک ...

اره میدونم منم همینو میخام 

دلم میخاد ع صبح تا شب اونقدر کار داشته باشم ک وقت نکنم بیام سر وقت گوشی

ولی متاسفانه نمیشه مامانم هیچ جوره اجازع نمیده 

و ع طرف دیگ هم میناله ک چرا گوشی گرفدم

اره شدید  همین قبل از اومدنم داشتم تحقیق میکردم و میخوندم راجع به مذهب! به ورزش به کتاب و اینج ...

ارزشت بیشتر از این حرفاست

یادت نره!

نمیدونم چرا اما حس میکنم روزهای روشنی در پیش داری

این که از وضع موجود خسته ای و به دنبال پیشرفت و ترقی هستی یه پیام از طرف کائنات برای توئه عزیزم،ایشالا بهترینها نصیبت بشه❤

۱۷سالمه تجربه داشتم دوسال دیشب بلاکش کردم فقط میخوام بهت بگم هیجانی که الان داری زودی میره و نمی‌مونه کاش منم زودتر کات میکردم البته یه تجربه ای میشه برام ولی در کل هیجان هاش فقط اوایلشه

تنهایی واقعا بد دردیه و اینکه فکر کنی هیچکس درکت نمیکنه من اینو واقعا چشیدم دلم نمیخواد اصلا توی ف ...

هعبب

اره میدونم منم همینو میخام  دلم میخاد ع صبح تا شب اونقدر کار داشته باشم ک وقت نکنم بیام سر وقت ...

خیلب کارای دیگه ک میتونی تو خونه انجام بدی اکر قصدت واقعا فراموش کردنه ن گول زدن خودت!.

گوشی خاموش کن آشپزی کن نقاشی کن ازایش کن مدل مو جدبد یاد بگیر امتحان کن لاک بزن 

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)