2777
2789

چیکارکنم توروخدا فقط راهکار بدین بهم 

هرچی مرتب میکنم گردگیری میکنم هیچی ب هیچی ... اگ راهکاری دارین بگین دیگه کلافه شدم

پارسال یکی تو نینیسایت گفت وسایل اضافه رو بریز دور . خدا خیرش بده خیلی موثر بود خونم خلوت تر شد ولی الان دیگه خسته شدم باز .بچه هم ندارم فقط شوهر شکمویی دارم ک نصف روز بخاطرش تو اشپزخونه ام 

سخت نگیر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وسواس داری واسه اونم ی فکری بکن حتما

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

گردگیری که هفته ایی دوبار یا سه بار انجام بده هر چیزیو بر میداری بذار سری سرجاش تا کثیف و شلوغ نشه جایی

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

وای خدا رسوندت من حوصله ندارم یکی مثل شما میبینم فاز تمیزی میگیرم شمام با یکی عین من بچرخی خوب میشه اینی که میگم حرف روانشناس هستا نه خودم!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

همه اطرافیانم شلخته ان وقتی میرم خونشون سرسام میگیرم

آرامششون رو چی دوست نداری؟کسایی که وسواس تمیزی دارن از خونشون و خورد و خوراکشون و وسیله هاشون لذت نمیبرن!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اره این مورد مدتیه از دستم در رفته  شام و ناهار و دسر و کیک و...

عزیزم همینه دیگه

خودش کلی کار درمیاره

یه عالمه ریخت و پاش داره

بعدشم فکر میکنم خونتون کوچیکه که زود شلوغ میشه

خونه من کوچیکه کوچیک ترین چیز نباید زمین باشه وگرنه خیلی نامنظم دیده میشه

خدا جووون مرسی که هستی