2777
2789

خدا می‌دونه قرارع چجوری درستش کنم عادت کردم کامل بهش نمیشد مدرسه ظهر باشه ما که عملا الکی میریم عمومی هارو وقت تلف کنی. چیکار کنم ساعت خوابمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم

تازه تیزهوشان هستم صبح که پا میشم باید برم هوش تحلیلی حل کنم😑😑😑😑 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها جمع میشن از سایت دیگه ربطشو خودت نمیفهمی واقعا ؟

واااا ما بچه های خوبی هستیم به سایت تون نور می بخشیم و شادی😂😂😂

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

از همون شبی که میخوای بری مدرسه درست میشه

منم همیشه تابستونا مثل جغدم ولی شب قبل مدرسه/دانشگاه درست میشه 

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

ی روزی خودتون هم بچه بودید ۱۷ ۱۸ سال بچه نیست دیگه من خیلی وقت ها که تایپک زدم خواهرانه یک سری ها کم ...

والا تو نوجوونیمون اینقدر پرخاشگر و دخالتگر تو موضوعات بزرگشال نبودیم الان با نوجوونا نمیشه تعامل کرد مخاشونو‌انگار نت تعطیل کرده همش جنگو‌دعوا دارن فحاشی میکنن