مامی_ترمه1 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/04 تعداد پست: 892 عنوان چند باری که ماهی درست کردم وسطش انگاری نپخته چرا اینجوری میشه؟ 940 بازدید | 11 پست سلام ماهی رو که سرخ میکنم انگاری وسطش خامه مجبورم خردش کنم بزارم دوباره سرخ بشه دلیلش چیه یه دو سه بار اخری اینجوری بوده ؟ماهی حلوا خریده بودم مامان دو تا نی نی 1394/03/17 | 14:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانا:) عضویت: 1390/09/25 تعداد پست: 5883 سلام ارد وزردچوبه ونمک اضافه کن ماهی روبرن توارد دوطرفشو بزار توی روغن حرارت خیکی کم سرخ بشه تا مغزپخت بشه
موژان25 عضویت: 1393/05/23 تعداد پست: 5839 موقع سرخ کردن در ظرف و بزار. وقتی برگردوندی درشو بردار. مثل کوکو من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
مامی_ترمه1 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/04 تعداد پست: 892 همین کارو مبکنم به خدا ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه نانا جون مامان دو تا نی نی
taranice عضویت: 1390/09/09 تعداد پست: 1816 عزیزم ماهی حلوا نر وماده داره.میگن ماده خوبه برا سرخ کردن نر فقط ب درد قلیه ماهی میخوره. تشخیص نر از ماده اینه که باید از کله ش بگیری بعد ماهی رو تا کنی اگه راحت تا شد ماده است
مامی_ترمه1 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/04 تعداد پست: 892 موژان جون اتفاقا امروز توی تابه دو طرفه سرخ کردم درش گذاشتم ولی بازم وسطش خام بود مامان دو تا نی نی
مامی_ترمه1 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/04 تعداد پست: 892 چه جالب نمیدونستم سه کیلو هم خریدم تو مغازه برام خوردش کرد مامان دو تا نی نی
ماه26999 عضویت: 1390/10/14 تعداد پست: 4758 مال من هم همینطور میشد رازش اینه که ماهی رو نمک مال کنی و تو روغن داغ داغ با حرارت خیلی کم حدود دو ساعت بزاری سرخ بشه
مامی_ترمه1 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/04 تعداد پست: 892 ماه جون چی جوری نمک مالش کنم چه موقع؟ مامان دو تا نی نی
sani106 عضویت: 1392/12/24 تعداد پست: 245 ماهى رو به قطعه هاى کوچیک ببر.نمک بزن بهش بذار نیم ساعت بمونه بعد بشورش بعد هم با ارد سوخارى و... اینجور ماهى ها بیشتر ب درد قلیه میخورن بهترینم...هرکجا هستى باش..اسمانت ابى..دلت از غصه ى دنیا خالى...❤
مامی_6811605 عضویت: 1393/10/22 تعداد پست: 2752 با حرارت کم سرخ کن مغز پخت میشه همه دنیای من امیر عباس و امیرحسین و باباشون