2777
2789
عنوان

چطور بچه ی ۶ساله مو مستقل کنم؟

198 بازدید | 13 پست

خونه ی مامانم از صبح تا شب تنها میمونه یا با باباش‌میره

ولی کلاس و باشگاه و مدرسه اصلااااااا نمیره

الان ژیمناستیک نوشتمش کل یک ساعت و نیمو باید وایسم اونجا .یه قدم یه قدم دارم ازش دور میشم ولی باز اذیت میکنه فک میکنه تنهاش میذارم

تورو سننه قربونت برم!!!!

فرزندان ما اون چیزی که ما می‌خوایم نمیشن،اون چیزی میشن که ما والدین هستیم.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول میکشه عادت کنن دیگه من پسرم ۲۳ ماهش از ۱۲ ماهکی میریم کلاس مادر کودک ایشالله از ۳سالگی جدا شه ...

من دوتاپسرام رو ازسه سالگی کلاس گذاشتم مهدقران انگلیسی وچرتکه، نقاشی الان خیلی ارتباطشون خوبه ولی پسر بزرگم وقتی کلاس اول بود یه دوستی داشت مادرش باید دستش تودستش میبود واصلا تکون نمیخورد ازکنارش الان ۱۲سالشه ماشالله مردی شده واسه خودش البته مامانش خیلیییی صبوربود

عزیزم دیگه نمیشه کاری کنی از شیش ماهگی باید جای خواب بجه رو جدا کرد این استارت جداییه بعد باید ببریش تو محیط های مادر و کودک و مهد که خودش بمونه..منم دخترم همسن بچه شماست و وابسته هست و دیگه نمیتونم کاری بکنم اگر هم دیدی مستقل شدن بعد ها بدون استرس همیشه همراهشون هست

لطفا تاپیک محیط زیستی منو مطالعه کنید.سپاسگزارم.                  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9159697/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%ba%d8%af%d8%ba%d9%87-%d9%85%d8%ad%db%8c%d8%b7-%d8%b2%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86?postId=247649507
عزیزم دیگه نمیشه کاری کنی از شیش ماهگی باید جای خواب بجه رو جدا کرد این استارت جداییه بعد باید ببریش ...

از دو سالگیش تا الان تو اتاق خودش میخوابه خب.تا قبل کرونام خوب بود این دوسال خونه نشینی خراب کرد

تورو سننه قربونت برم!!!!
از دو سالگیش تا الان تو اتاق خودش میخوابه خب.تا قبل کرونام خوب بود این دوسال خونه نشینی خراب کرد

آره این دوسال کرونا ضربه بدی بود دختر منم سر کرونا وابستگی شروع شد

لطفا تاپیک محیط زیستی منو مطالعه کنید.سپاسگزارم.                  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9159697/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%ba%d8%af%d8%ba%d9%87-%d9%85%d8%ad%db%8c%d8%b7-%d8%b2%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86?postId=247649507
همینکارو میکنم میترسم خوب نشه

اصلاااا نترس ونگرانیتوبهش انتقال نده همه بچه ها تو یه مساله قوی هستن وتومساله ی دیگه ضعف دارن باید نقاط قوتشو همیشه بهش یادآوری کنی ونقاط ضعفشو کم رنگ