2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9065148/%d8%ad%d8%b3-%d8%a8%d8%af

چند وقتی هست با آقایی همکار بودم من یکم ادم سردی هستم سخت دوست میشم ولی کم کم هی بهتر شد تا اینکه کلی قرار گذاشتیم ولی من متوجه شدم ایشون یه دوس دختر قدیمی دارن و بدبختی اینکه من اینو از یکی شنیدم و عکس هارو دیدم ولی این آقا هنوز که هنوز رابطه صمیمی و میشه گفت عاشقانه ای رو با من شروع کرده و اصلا هم به روش نمیاره که دوست دختر داشته و داره و من دارم نابود میشم هم از عذاب وجدان نفر سوم بودن هم اینکه هنوز هم این آقا مورد علاقه من و ناراحتم که نمیتونم خودم رو نجات بدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم 

ولی حتما همون روزی که فهمیدم که نفر سومم پیام‌میدادم بهش من متوجه شدم نفر سوم یک رابطه ام و توضیحی بابت این نمیخام و خدافظ و بلاک از همه جا 🙄

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نارسیسم یعنی خودشیفته،این اقا کجاش خودشیفتس؟

بشدت خودشیفته هست و همش من رو میکوبه و بقیه رو 

و اینکه به خودش اجازه میده دو تا دختر رو بازی بده قطعا خود شیفته اس

یعنی جز تو با یکی دیگه س؟ توهم اینو میدونی؟؟خب کات کن منتظری اون بگه؟اون ب کسی ن نمیگه ظاهرن تهش تو ...

نمیتونم گفته کرونا گرفتم دو هفته نیس نگو دوست دختر آقا برگشته یکی از همکارا از استوری اش عکس گرفت بعد بچه ها خندید گفتن فلانی کرونا نره رفته عشق و حال با فلانی