2777
2789
عنوان

کنکور

153 بازدید | 19 پست

سلام . بچه ها من کنکور تجربی ۱۴۰۰ بودم . میخام واسه ۴۰۲ بخونم الان تکلیف کنکور ۱۴۰۲ چی شده ؟؟عمومی نباید بخونیم یعنی ؟ دوبار در سال برگزار میشه ینی چی ؟ اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمومی ها حذف شدن ولی باید برا نهایی بخونی اگ میخوای ترمیم معدل بزنی چون معدل نهایی تاثیر قطعی داره 

کنکورم آره دوبار برگزار میشه

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟
فعلا گفتن عمومیا حذفه  تاثیر معدل هم قطعیه  کنکور هم دو باره در سال  جزئیاتش هم هن ...

اره بخدا . دوست دارن معطلی بقیه رو . کلی تو اخبار گشتم ولی هیچ توضیح کاملی ندادن . الان نمیدونم چیکار کنم . طرحش از امسال اجرا میشه یانه 

عمومی ها حذف شدن ولی باید برا نهایی بخونی اگ میخوای ترمیم معدل بزنی چون معدل نهایی تاثیر قطعی داره&n ...

مرسیییی . یعنی نمره های قبلی رو در نظر نمیگیرن . جدید باید امتحان بدم؟

اره بخدا . دوست دارن معطلی بقیه رو . کلی تو اخبار گشتم ولی هیچ توضیح کاملی ندادن . الان نمیدونم چیکا ...

بله از امسال اجرا میشه تا جاییکه گفتن و اطلاع دارم 

سنجش رو هرروز چک کن سایتشو 

باز فردا میان یه اطلاعیه دیگه میزنن/: 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
مرسیییی . یعنی نمره های قبلی رو در نظر نمیگیرن . جدید باید امتحان بدم؟

چرا میگیرن ولی اگه بخوای معدلت بهتر شه باید دوباره بری نهایی

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟