2777
2789
عنوان

ندیدن جنین و ساک بارداری کوچیک در هفته ۶ و سه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 92 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سقط نکن یکم بمون عجله نکن بخدا این دکترا خیلی چیزارو دقیق نمیگن 

باشه عزیزم چهارشنبه میرم سونو و توی تغذیم چیزای مقوی میخورم برای چهارشنبه بعد هم وقت میگیرم ببینم چی میشه نمیتونم ازش دل بکنم نمیتونم اینقدر راحت از دستش بدم من ده سال آرزوی این روزارو داشتم

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
چقدر من و شما مثه هم هستیم،منم چند روزی هست سینه هام درد میکنه و کمی بزرگتر شده انشاالله انشاالله ب ...

سلام عزیزم امروز رفتی دکتر بفکرت بودم ایشالا ک بحق این روزای عزیز خوش خبر باشی 🙏

سقط نکن یکم بمون عجله نکن بخدا این دکترا خیلی چیزارو دقیق نمیگن 

خیلی داغونم😔از خدا می‌خوام هیچ زنی حال این روزای منو تجربه نکنه خیلی سخته

خب پس خیالت راحت باشه دکترها که خودت میشناسی،بادام درختی روزی ۱۵ تا بخور سیب،خربزه تخم مرغ آب پز هم ...

عزیزم بیا خبر بده 

ممنون عزیزم منم فردا میرم  قلبش میزد؟؟

امروز یه بغضی تو گلومه دارم منفجر میشم دورم شلوغه خونمون شلوغه دوس دارم یه جایی پیدا کنم بشینم هی زار بزن خیلی دلم گرفته خیلی ناراحتم براش نمیتونم ازش دل بکنم فقط دارم امام حسین رو قسم میدم ک اگه راه داره و بچه سالم ب دنیا میاد بمونه برام

حق داری  تو زن قوی هستی ان شاالله  خدا اینبار حاجت دلتو بهت میده به حرمت فاطمه زهرا

مرسی عزیزم دلم آرزوی بهترین هارو برای شما و خانوادتون دارم ایشالا بحق این شبای عزیز ب هر چیز خوبی که میخواید برسید خدا به همه خانمای چشم انتظار کمک کنه و بچه های سالم و صالح نصیبشون کنه 🙏

ان شالله .همچنین شما عزیزم

فداتون بشم من شما توی این چند وقت واقعا با حرفاتون آرومم کردید بهم به آرامش خاصی میدید خیلی دوستون دارم عزیزم ممنون ک بفکرم بودی😘💜💜💜

فداتون بشم من شما توی این چند وقت واقعا با حرفاتون آرومم کردید بهم به آرامش خاصی میدید خیلی دوستون د ...

قربون محبتت . من مثل شما قوی نیستم اما میتونم نسبتا درکت کنم ک چی کشیدی واقعا سخته واقعا سخته بدون خدا دوستت داره ک این همه سختی بهت داده بازم ب خودش توکل میکنیم 

من حتما به نیت شما و تو دلیتون دعا میخونم این روزا کلا دارم دعا میکنم اسم شمارم میارم 

نگران نباش همه چی دست خداست امیدوارم با بچه ات امتحانت نکنه به حق حضرت رقیه 

قربون محبتت . من مثل شما قوی نیستم اما میتونم نسبتا درکت کنم ک چی کشیدی واقعا سخته واقعا سخته بدون خ ...

مرسی عزیز دلم منم براتون دعا میکنم ک ایشالا بچتونو صحیح و سالم بقل بگیرید و بزرگش کنید ایشالا که سایه شما و پدرش سالهای خیلی طولانی بالای سرش باشه و خدا بچتونو براتون حفظ کنه 🙏

سلام عزیزم امروز رفتی دکتر بفکرت بودم ایشالا ک بحق این روزای عزیز خوش خبر باشی 🙏

سلام گلم رفتم جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت یه هفته وایسا ببین دفع میشه اگه نشد بیا دارو بدم

شانس من ساک بزرگتر شده بود

سلام گلم رفتم جنین تشکیل نشده بود دکتر گفت یه هفته وایسا ببین دفع میشه اگه نشد بیا دارو بدم شانس من ...

عزیززززم😔بخدا خیلی ناراحت شدم فدای سرت ایشالا بزودی بازم باردار میشم و بچه های سالم ب دنیا میاریم