2777
2789
عنوان

ندیدن جنین و ساک بارداری کوچیک در هفته ۶ و سه روز

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 92 پست
انشاالله خبر خوب بشنوی بیا  ی خبرم کنی برات صلوات نذر کردم اوه بچت سالمه انجامش میدم

الهی من فدات بشم مهربونم منم برای خوشبختی و سلامتی خودتون و خانوادتون صلوات میفرستم خداروشکر که دوست خوبی مثل شما پیدا کردم چشم حتما بهتون خبر میدم عزیز دلم 🌹

من مرده ام...به نسیم خاطره ای،گاهی تکانی میخورم ...همین
الهی من فدات بشم مهربونم منم برای خوشبختی و سلامتی خودتون و خانوادتون صلوات میفرستم خداروشکر که دوست ...

فدات عزیزم الان درخواست بدم تا گمت نکنم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم ۱ تیر انتقال جنين داشتم امروز رفتم سونو واژینال به منم گفتن ساک و کیسه زرده هست میگفت ۱۰ روز دیگه بیا دوباره سونو انجام بده دکترم گفت باید تا حالا جنین تشکیل می‌شد

از چند نفر پرسیدم توی تاپیک ها هم گشتم میگن الان طبیعیه که جنین نبینن 

توکل به خدا انشاالله ۱۰ روز دیگه میریم صدای قلب جنینمون رو میشنویم

سلام عزیزم منم ۱ تیر انتقال جنين داشتم امروز رفتم سونو واژینال به منم گفتن ساک و کیسه زرده هست میگفت ...

ان شا الله عزیزم 🙏

شما علائمتون چیه حالت تهوع یا درده زیره شکم ندارین؟

عزیزم من کلا حالت تهوع نداشتم درد زیر دل هم ب ندرت ودرد تخمدان و کمد درد و دل درد پریودی کلا داشتم و دارم اما هفته قبل سینه هام خیلی حساس و بزرگ شده بود که الان حس میکنم کوچیک شده و دردش خیلی کم شده دیگه همه چیو سپردم دست خدا هرچی ک خدا بخواد؟ شما چطور تهوع دارید؟

عزیزم من کلا حالت تهوع نداشتم درد زیر دل هم ب ندرت ودرد تخمدان و کمد درد و دل درد پریودی کلا داشتم و ...

منم تهوع نداشتم فقط درد زیره دل با درد کشاله ران دارم اونم نه همیشه،دقیقا مثه من سینه هان تا دیروز بزرگ و سفت شده بودن ولی امروز کمتر شده این حالا

منم توکل به خدا کردم تا ببینم هفته آینده چی میشه

منم تهوع نداشتم فقط درد زیره دل با درد کشاله ران دارم اونم نه همیشه،دقیقا مثه من سینه هان تا دیروز ب ...

عزیزم ب امید خدا که صدای قلب بچتونو بشنوید به خدا من افسرده شدم دیگه حالم خیلی بده شمام سونوی واژینال انجام دادید؟ من ۶ هفته و سه روز بود ک سونو انجام دادم خیلی ناراحت شدم وقتی که دکتر گفت یه ساک بارداری کوچیک میبینم چون یکی با من انتقال داد صدای قلب جنینشو شنید من این چند وقت استرس شدید داشتم شاید بخاطر اونه 

عزیزم ب امید خدا که صدای قلب بچتونو بشنوید به خدا من افسرده شدم دیگه حالم خیلی بده شمام سونوی واژینا ...

آره منم واژینال بود قشنگ حالتو درک میکنم از دیروز تا حالا توی برزخی کاش بیرون یه سونو انجام میدادی

من اول دکتر خودش سونو کرد گفت ساک فقط هست گفت برو جای دیگه هم سونو انجام بده رفتم اونجا گفت کیسه زرده هم هست منم گفت ۶ هفته هستی استرس سمه واسه ماها آرامشتو حفظ کن 

نه خدا نکنه پوچ نیست منم 6 هفته فقط ساک بود 8 هفته رفتم صدا قلبش شنیدم 

عزیزم ببخشید میشه بپرسم پسر گلت چرا فوت کرد؟

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
عزیزم ب امید خدا که صدای قلب بچتونو بشنوید به خدا من افسرده شدم دیگه حالم خیلی بده شمام سونوی واژینا ...

عزیزم نگران نباش انشالله به سلامتی نی نی دار میشی و به آرزوت می‌رسی. فقط خدا کنه خدا خواسته باشه

پسرم الان. ده ماهشه 

منم بعد دو سال باردار شدم و سریع رفتم سونو واژینال 

که گفت چیزی توی رحم نیست و کلی منو ترسوند 

گفت ناحیه ای شبیه به ساک حاملگیه کوچیک ولی معلوم نیس و حدس 

انقد غصه خوردم ...سه هفته بعد رفتم دقیقا ۲۱ روز بعد و صدای قلبش را شنیدم ینی هشت هفته و سه روز دقیق 

نگران نباش اگر بنا مثبت هست بارداری عزیزم مبارکه 

بخور و بخواب و لذتتتتتت ببر حس عالیه مادر شدن 

بتا چند بود

تیکرتولد یک سالگی پسرم،خدایا مراقبش باش

عزیزم نگران نباش انشالله به سلامتی نی نی دار میشی و به آرزوت می‌رسی. فقط خدا کنه خدا خواسته باشه

عزیزم ببخشید میشه بپرسم پسر گلت چرا فوت کرد؟

بعد زایمانم هیچیش نبود یهو بی‌حال وخواب آلود وبی اشتها سد تا بردم بیمارستان  دو روز موند فوت کرد تا آزمایشش از آلمان اومد گفتن متابولیک داشت بمیرم براش

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم