2777
2789
عنوان

سربازی.صفر پنج کرمان🥺😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 21008 بازدید | 75 پست
من دوست پسرم همین ماه پیش آموزشی اونجا بود  یکم گرمه  و آب آشامیدنی ندارن و خیلی از بچه ...

سلام عزیزم میشه شمارع۰۵برام بفرستی لطفن من دارم سکته میکنم از نگرانی برا همسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفن زودتر پیام و ببین و شماره ۰۵ برام بفرست😭😭😭

عزیزم ۰۵ چندتا خوابگاه داره تو پادگان 

من بدمم معلوم نمیشه تو اون خوابگاهه یا نه 

از تو نت شماره بخش اصلی رو دربیار 

عزیزم لطفن زودتر پیام و ببین و شماره ۰۵ برام بفرست😭😭😭

Name:پادگان کرمان
Mobile:034 3334 4062

حالا باز من میذارم براتون 

ولی اگ گفتن اینجا نیست نگران نشو بدون تو خوابگاه دیگ ای هستش 

اکثرا هم اشغاله یا جواب نمیدن غروب ب بعد زنگ بزن ک تو خوابگاه باشن

منم همسرم وقتی باهم دوست بودیم اموزشی اونجا افتاده بود😂ی قیافه ای شده بود 

😂😂😂

برای منم انقد لاغر شده بود و سیاه همون موقع ها عقد کردیم همه میگفتن معتاده😂😂😂 

😂😂😂 برای منم انقد لاغر شده بود و سیاه همون موقع ها عقد کردیم همه میگفتن معتاده😂😂😂 

اره لاااغر 😂😂😂من داداشم یجا ناجووور افتاده بود خود سربازیشو. انقد بد شده بود فک کرده بودن معتادشده اومده بودن گشته بودنش بدبختو😂😂

parasoo1989@
عزیزم ۰۵ چندتا خوابگاه داره تو پادگان  من بدمم معلوم نمیشه تو اون خوابگاهه یا نه  از تو ...

عزیزم من شوهرم سرباز فراری بود نرفت اونروز گرفتن بردنش و الان ی هفته ک هیچ خبری نیست ازش

می‌گفت فرمانده ها بعصیاشون خوب بودن . راه میومدن باهامون  ولی کلا صفر ۵ معروفه دیگ اذیت داره و ...

بله تابستون اب قطع میشد اما نه اینکه دیگه یخ بخورن خود پادگان چندتا ماشین داره له مردم محله های دیگه ابرسانی میکردن  اب بوده احتمالا خب گرم بوده که یخ میخوردن.الانم اوکیه اب وصله کلا

همتای مامانم بودم❤