2777
2789
عنوان

پسری که میخواد مستقل زندگی کنه

802 بازدید | 19 پست

راجع به پسر ۳۵ ساله مجرد که میخواد جدا از پدر و مادر باشه و خونه جدا بگیره توی همون شهر، نظرتون چیه؟ به خاطر اختلافه؟ یا کار پنهانی میخواد انجام بده؟ نظرتون مثبته یا منفی؟

نظرم‌مثبت اگه خود آقا خودش مثبت باشه

و سابقه ای نداشته باشه

با اختلافات خانوادگی کار ندارم توهر خانواده ای ممکنه باشه

به این معنا نیس که بد هستن فقط ممکنه سازش نداشته باشن

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی ؟ چرا اخه ؟ من حس خوبی نمیگیرم از این موضوع . چه نکته مثبتی داره . چرا نباید تا موقع ازدواج با پ ...

چرا باید با پدر و مادرش باشه آخه؟

از هرنظری نگاه کنی اتفاق خوبیه به نظر من

اولا از نظر استقلال بسیار بسیار بهتر میشه فرد.یعنی رشد شخصیتی ای پیدا میکنه که خودش هم باورش نمیشه. چون سختی های زندگی رو تازه درک میکنن

و بعد هم این که فرد نمیتونه و نباید انقدر مدت زیاد با والدینش زندگی کنه،چه از نظر اخلاقی،چه رفتاری،چه عقاید و چه این که خدای نکرده واقعه ی ناگواری برای اون دو عزیز پیش بیاد...

چی باعث میشه حست منفی باشه؟

خوب چه اشکالی داره وقتی مجرد باشه؟ یعنی پسرا باید جدا زندگی کنن؟ چرا برای من عجیبه این موضوع

والاه دخترهام باشه باید به موقع مستقل بشه 

من دخترم هم دوست ندارم تا سی و پنج کنارم باشه 

خودمم دختر بودم همچنین. 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چرا باید با پدر و مادرش باشه آخه؟ از هرنظری نگاه کنی اتفاق خوبیه به نظر من اولا از نظر استقلال بسی ...

دوست داره خونه جدا بگیره ولی میگه وقتم برای کارهای خونه گزفته میشه. نمیدونم میگم شاید اختلاف زیادی داره با خونوادش یا دوست دختر اینا. وگرنه اخه چرا بره تک و تنها توی یه خونه دور از پدر و مادر. 

والاه دخترهام باشه باید به موقع مستقل بشه  من دخترم هم دوست ندارم تا سی و پنج کنارم باشه  ...

آره روزی آدم راهش جدا میشه 

نه اینکه بگم قید خانوادشو میزنه اما از یه سنی به بعد (هرسنی که طرف عاقل وبالغ وتوانایی اینکه ازپس خودش بربیاد رو داشته باشه) میتونه جدا شه

هم برا راحتی خودش هم خانوادش 

هرچقدرهم‌بگی راحتم زندگی که مال خودت باشه وتوش مستقل باشی هم احساس مسئولیت بیشتری پیدا میکنی هم احساس راحتی بیشتر

درسته؟

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش