2777
2789

ممنون

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

دخترم من ا لان سیزده ماهشه نمیدونم هنوز پپتی میخوره فعلا شیرشو عوص نکردم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

ان شاالله که به زودی خوب میشه 

هرچند که میدونم برای یه مادر چقدر سخته که شبانه روز مواظب باشه بچش چی بخوره چی نخوره و خیلی مراقبتای دیگه 

اما خداروشکر که مشکل حادی نیست و به مرور با بزرگتر شدن بهتر میشه 

خدا بهتون ببخشه الینا خانوم رو ❤

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.