2777
2789
عنوان

کیا تازه باردار شدن بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 33 پست
بعد که این شکلی خوردم روز ۱۲-۱۳ کاملا علایم تخمک گذاری رو داشتم البته هر ۱۲ ساعت هم یه متفورمین ۵۰۰ ...

منم همین دارو هارو اخرشب همرو باهم میخورم.پس فاصله میندازم بینشون...ولی هرماه علائم تخمکگذاری دارم قشنگ..درحالی ک فولیکول غالب ندارم اصا..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین دارو هارو اخرشب همرو باهم میخورم.پس فاصله میندازم بینشون...ولی هرماه علائم تخمکگذاری دارم ق ...

من هر ماه می رفتم سونو هی چک می کردن ببینن سایز فولی چنده

این ماه تنها ماهی بود که سونو ندادم یعنی دکتر گفت بیخیال بابا یه چیزی میشه چیه هی خودتو درگیر اعداد کردی برو سونو هم نمی خواد واقعا فکر کنم همین آسودگی خاطر از این که عمرا بدون آمپول و سونو باردار شم باعث شد که واقعا باردار شم چوا اصلا فکرشو نمی کردم

سلام عزیزم شما وقتی باردار شدی پریودیت باز نامنظم بود؟؟؟؟لطفا درخواست دوستی بده راهنماییم کن منم نامنظمم استرس دارم

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹