2777
2789
عنوان

کیا تازه باردار شدن بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 33 پست
ان شالله ک ب زودی باردار میشی عزیزم عزیزم من خیلی میترسم از بارداری و زایمان همش حالم گرفتس حتی ا ...

بارداری که باید طی بشه تحت نظر باش....استرس که طبیعیه ولی تاومیتدنی ریلکس باش.....زایمان که اتفاقن راحتره ار بارداری دنیا بیادم درسته مسیولیتت بیشتره ولی خب اوندقت دیگه تو شکمت نیس که بخای مراقبت خاص کنی.....انقد لذت بخشه که‌....ببین اصن خدا زن رو جوری افریده به محض دنیا اومدن بچه یه نیروی عجیب بهش میده یه طاقتی میده بهش که‌..حتی شب بیدارم بمونی کلی خستگی هم بکشی باز عجیب میتونی به نوزاد برسی.....الان فقط یه کتاب بارداری بگیر یا نصب کن برنامه بارداری ماه به ماه انجام بده کارارو.....لباس نوزادی نگا کن سیسمونی نگا کن به این چیزا فک کن فقط🥰🤩😍

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
دکترم گف عزیزم

بعدشم سه ماه اول هورمونا واقعن بهم ریخته ان....سه ماه رد شه حالت کلن میبینی فرق کرده خیلی بهتر میشی از الان

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فولی چند بود باردار شدی؟

۵ تا داشتم عزیزم سایزشون ۱۶ ۱۸ سه تا ۲۱

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
ان شالله ک ب زودی باردار میشی عزیزم عزیزم من خیلی میترسم از بارداری و زایمان همش حالم گرفتس حتی ا ...

به شیرینی‌ بچه داشتن فکر کن😍

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

منم ۹ هفته و سه روزه. حالت تهوع و ….. دیونه شدم خیلی سخته معده م درد میکنه. عجیب اینکه بارداری قبلی خیلی حساس بودم اینبار اصلا اینطور نیستم و هیچی برام مهم نیست😂. ویار هم چیزای شیرین دوس دارم مثل کیک و بستنی و انار شیرین. امیدوارم تا ۱۲ هفته حالت تهوع م خوب شه.راستی ۶ هفته و پنج روز رفتم سونوگرافی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
عزیزم میشه بگی چجوری باردار شدی؟من پلی کیستم این ماه امپول hmg زدم فولیکولم ۴ بود اصلا افتضاح شد حال ...

من وضعیتم دقیقا مثل شما بود 

رفتم پیش دکتر فاطمه ابراهیمی. بهم متفورمین و قرص لترزول با نحوه مصرف متفاوتتر از ماهای پیش داد همون ماه اول باردار شدم