2821
2789
عنوان

زنداییم و داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همین الان غذا پرید گلوم هیچ کس یک لیوان آبم نداد دستم خودم برا خودم اب ریختم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
اره زنگ زد زنگ بزنین بهش  بعدشم نمیدونم کدوم کاربری میگ حالا ی دلستر خریدی بحث دلستر نیست که م ...

دفعه دیگه ک زنگ زد بگو دایی جان بنظرم این چیزا عیادت نداره ک یا حتی احوالپرسی والا ماهم هم نون میپره تو گلومون هم زبونمونو گاز میگیریم شما میاین عیادت ما؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من همین الان غذا پرید گلوم هیچ کس یک لیوان آبم نداد دستم خودم برا خودم اب ریختم

زنگ بزن به همه بگو 

از این به بعد هم تو روی کسی نگاه نکن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

زنگ بزن به همه بگو  از این به بعد هم تو روی کسی نگاه نکن

🤣🤣🤣🤣🤣الان زنگ میزنم اول از خواهرشوهرم شروع میکنم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بعضیا انگار نمیتونن اروم زندگی کنن همش دنبال شر و دعوا هستن بابا دیگه لقمه پریده گلوت خداروشکر زنده ای از طبقه هفتم پرت نشدی که یا اتفاقات خطرناک دیگه الان توقع داری دونه دونه زنگ بزنن بعدم عیادتت بیان 

خدایا یا من خیلی بی رگم که این چیزا برام مهم نیست جوری گه حتی مریضم بشم توقع ندارم وسی زنگ بزنه حالم و بپرسه کلا خجالت میکشم برا کسی باعث زحمت بشم  یا مردم پرتوقع و نازنازی هستن 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا