2821
2789
عنوان

زنداییم و داییم

432 بازدید | 23 پست

بچه ها داییم صبح زنگ رد بمامانم که انگار صبح موقع خوردن صبحانه نون میپره تو گلو زنداییم بعد گفته که زنگ بزن به همسرم و فلان مامانم زنگ زد حرف زد با زنداییم مامان گفت بیام پیشت گفت زحمته مامانم خواست بزه من نذاشتم چون اخلاقشونو میدونم یه دلستر خریدم دستخالی نباشم رفتم براش دمنوش و این چیزا دادم اصلا باهام حرف نمیرد به تلویزیون نیگا میکرد بخاطر همین اخلاقشون نذاشتم مامانم بره ولی ما بهشون نیاز داشتنی نیستن 

شما جا من بودین چیکار میکردین

این کاربری متعلق به دو نفره 

نون پریده تو گلوش برین عیادتش؟

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلسترو میکردم تو حلقش بعدم میگفتم علت مرگش باقی مونده نون بوده😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

به خاطر یک لقمه پریدن تو گلو میرید دلستر میخرید عیادت و کمک میرید 

خداااا من دیگه رد دادم

ماشاالله تاپیکامون یکی از یکی سمی تر

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

غذا پریده تو گلوش دیگه عیادت نداره. مگه مریض شده. بعدش مامانت نرفت خودتم نمیرفتی.

تا حالام ندیدم کسی دلستر ببره برای کسی اونم عیادت

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
نون پریده تو گلوش برین عیادتش؟

اره زنگ زد زنگ بزنین بهش 

بعدشم نمیدونم کدوم کاربری میگ حالا ی دلستر خریدی بحث دلستر نیست که میگم برا یه نون پریدگی ارزش گذاشتم ولی اون همش به تلویزیون نیگا کرد حرفی نمیرد 

ما تو خیلی ازکارا بهشون نیاز داشتیم ولی نبودن

این کاربری متعلق به دو نفره 
اره زنگ زد زنگ بزنین بهش  بعدشم نمیدونم کدوم کاربری میگ حالا ی دلستر خریدی بحث دلستر نیست که م ...

اصلا نباید می‌رفتی وقتی میبینین شعور نداره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙