2777
2789

سلام من سه ساله ازدواج کردم همیشه با تاخیر یکی دو روزه اول لک میشم بعد پری میاد این ماه ۷ام باید بشم اما دو روزه زیر شکمم و کمرم درد میکنه تعجب کردم گفتم یک هفته مونده چرا درد دارم بعد یه دفعه یه لک قهوه ای رو لباسم دیدم دیگ  بعدش هرچی دسمال میکشم فقط ترشح سفیده اما درد هم دارم همشم خوابم میاد ممکنه لانه گزینی باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من یک هفته قبل پری لکه لانه گذینی داشتم

انگار دقیقا مثل پریوده فرقش اینه تو پریود لک میشم هی بیشتر میشه اما این دیروز که لک دیدم همونه دیگه کاملا قطع شد امروز هم شانس من جمعس میرفتم دکتر سونو....شما چطور متوجه شدید موندید تا موعد پریود؟

انگار دقیقا مثل پریوده فرقش اینه تو پریود لک میشم هی بیشتر میشه اما این دیروز که لک دیدم همونه دیگه ...

من ماه اول اقدامم بود همه چیزم مرتب بود با اولین اقدام هم باردار شدم. از موعدم که گذشت فهمیدم باردارم. هیچ دردی هم نداشتم

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
نشون نمیده باید صبر میکردی تا موعد پریودت  من یک هفته از موعد پریودم گذشته بود بی بی زدم مثبت ...

اره منفی شده فقط باید صبر کنم تا معلوم شهاگه لک نمیشدم نگران نمیشدم