2777
2789
عنوان

لطفاااا بیاین داخل 😭💔💔💔

204 بازدید | 11 پست

تو رو خدا ب خدا قسمتون میدم دعا کنید جوون مریض بد حال داریم تو رو خدا براش دعا کنین همش ۲۶ سالشه 

از خدا اجرشو بگیرید 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفاش بده ولسش صلوات میفرستم چندتا

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

سلام یاسمین خانم 

یاسینم

واسم مهم نیست کس دیگه ای این پیامو بخونه یا نه، اما اگه یه وقت اومدی سایتو چک کردی و پیاممو دیدی.. اینو بدون که من فراموشت نکردم و از اینکه تنهات گذاشتم، از خودم متنفرم و میدونم کیو از دست دادم و بدون که شبایی که میگذره یاد تو هستم و حتی تاریخ تولدت و قولی که بهت دادم مثل چی داره تو مخم رژه میره که چرا نتونستم بهش عمل کنم، صحبتم رو کوتاه کنم

اگه دلت به حالم سوخت و متوجه شدی که من فراموشت نکردم و نمیکنم هیچ وقت هیچ وقت

واسه حداقل دلگرمی که شده

تو ایتا بهم پیام بده با آیدی که میذارم و بگو حستو بهم، هر چی رو زبونت میاد بم بگو

اگه هم دوست نداری این کارو کنی، هیچ عیبی نداره، من فکر نکنم بتونم فراموشت کنم و همیشه برات آروزی موفقیت داشتم و دارم.

راستش نمیدونم کی میخوای سایتو چک کنی

من که بعد از خیلی وقت و تازه امشب با سیم کارت دانشجوییم ثبت نام کردم و دیگه نمیام توش تا زمانی که تو ازم بخوای، تو ایتا، بهت بگم دانشگاه حضوری شده و همونطور که میگفتم خیلی لذت بخشه حالا اگه اومدی واست تعریف میکنم که چطوریه و چه جریاناتی 😂

آیدیم تو اینا همین اسم کاربریم همینجا هست

@yas_sal

راستش نمیدونم کی میخوای سایتو چک کنی من که بعد از خیلی وقت و تازه امشب با سیم کارت دانشجوییم ثبت نا ...

:)

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)