2777
2789
شستن خونه 🤣الانم موکت و پتو هامو ریختم حیاط خیس بخورن با همسرم بشوریم 

وای تمیز کردن خیلی خوبه😂 مخصوصا وقتی تموم میشه یه چایی‌میریزی تو سکوت میخوری😂😂

پیام واریزی از طرف بانک😍😍😍😂😂😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تمیز کردن خیلی خوبه😂 مخصوصا وقتی تموم میشه یه چایی‌میریزی تو سکوت میخوری😂😂

اصلن نگم دیگه 🥲بمن هیچی بهتر از این تمیزی و بوی خوش  خونه انرژی نمیده

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
چی بیشتر از همه؟

بخدا خرید کردن خیلی بهم انرژی میده هرچی باشه فرق نداره حتی برم واسه خونه خرید کنم انرژی میگیرم

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!
میتونی چندتا مثال بگی که چجوری به خودت میرسی

اره چرا که نه 

تز ماسکای خونگی استفاده میکنم اب زیاد میخورم چیزای قندی کم میخورم چون خیلی زود جوش میزنم ماساژ یخ کتاب میخونم یه چند وقتیم هست زبان ترکیو شروع کردم

تمیز کردن خونه بعدش حمام بعدش خوردن شیر وقهوه این خیلی مهمه .بعدش خرید و در.اصولا من باهمه چی حال میکنم انرژی میگیرم مخصوصا دیدار با خواهرام .وبچگی کردن خوردن هل هوله .....تا دلت بخواد اومد یکی بنویسم نشد یکی یکی نوشتم این شد هنوز جا داره در حوصله شما نیست .😄😄😄