2777
2789
عنوان

خدا هست

154 بازدید | 14 پست

خدا انگاری خدای بعضی از ادمهاست

خدای همه نیست

وقتی صداش میزنیم التماسش میکنیم و... میگیم یه نشونه بفرست حداقل بفهمیم داری نگاهمون میکنی

بفهمیم حواست بهمون هست بازم هیچی به هیچی

هر چقدر میخونیمت چرا استجابت نمیکنی دعامونو؟

چرا برای بعضیها همه چی بهترینشو فراهم‌میکنی ولی ما رو کلا نمیبینی؟

کاش عدالتی بود....

با زمونه پیش میرن :(

حلال حرام 

محرم نامحرم 

و....حالشون نیست .

موفقیت و پیشرفت به دس میارن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هس ولی راه هایی رسیدن بهشو یادمون ندادن . هرچی میدونیم که فکر میگنیم بهش نزدیک نیشیم برعکس عمل میکنه . قرآن و بخونو بدون تفصیر معنیشو بخون و درکش کن و به قلب کسی کاری تداشته باش بدون جات پیش خداوند عزیزه

با زمونه پیش میرن :( حلال حرام  محرم نامحرم  و....حالشون نیست . موفقیت و پیشرفت به دس ...

واقعا خوبی میکنیم بدی میبینیم

بقیه مسخره میکنن ضایع میکنن و....

اخر هم عزیز همه هستن 

بدون کوچکارین قدم خیری و دعایی به همه چی میرسن

پس خدا و قران و .. چی؟ 

موضوع هارو قاطی نکن اون دین اعتقاد ماس درست 

ولی ما داریم تو طبیعت وحشی زندگی میکنیم :/ 

یه حیون هر روز کشته میشه تا ما سیر بشیم  

باید واسه عدالت جنگید تلاش کرد حرکت کرد 

با حرف هیچ اتفاقی نمی افته 

اگه هست نشونه بفرسته  عدالت داشته باشه بعضیها هر روز ببشتر تو فلاکت نرن بعضیها قدرت بگیرن و ا ...

تمام هستی نشونه ی  قدرت خداست،،حتا مژه ای که در چشم ما قرار دارد آیا ما میتونیم قطره ای از این همه آبی که در جهان ریخته میشه رو درست کنیم هرگز نمی‌توانیم ،،فلاکت و بدبختی هم مدیریت میخواد  انسانیت میخواد که خود آدما  خرابش کردن و مانع اجراش شدن ،، 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
موضوع هارو قاطی نکن اون دین اعتقاد ماس درست  ولی ما داریم تو طبیعت وحشی زندگی میکنیم :/  ...

وقتی واسه خواستت چند ساله داری میجنگی یه جا خسته میشی میگی خدایا نوبت توئه چرا کمکم نمیکنی مگه ما به جز خدا کیو داریم که ولمون کرده 

پس بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را چی؟

و هزار تا چیز دیگه راجع به دعا از خدا خواستن و‌...

وقتی واسه خواستت چند ساله داری میجنگی یه جا خسته میشی میگی خدایا نوبت توئه چرا کمکم نمیکنی مگه ما به ...

خب اصلا قرار نیست ما به چیزای که میخوایم برسیم  ما باید تلاشمون رو بکنیم شاید بشه شایدم نه دیگه کار دیگه ای نمیشه کرد بعضی وقتا نمیشه  ولی مهم اون تلاش هست 

تمام هستی نشونه ی  قدرت خداست،،حتا مژه ای که در چشم ما قرار دارد آیا ما میتونیم قطره ای از این ...

این نشونه ها نه 

نشونه ای که بفهمیم الانم حواسش به ما هست

نه اینکه فقط ما رو افرید باشه و رها کرده باشه

نشون بده ظلم پا برجا نیست

نشون بده خواستن توانستن

نشون بده با هر بدی یک خوبی هم میاد

نشونه بفرسته که بدونیم راه درست چیه ناامید نشیم

خدا شده خدای بعضی از ادمها

دنیا باید فراز و نشیب داشته باشه وگرنه که آدمها هیچ تلاشی برای زندگی نمیکنن،،این نشونه ها هست خودمون باید پیداش کنیم بعضی وقتا هم باید صبر کنیم تا بدست بیاد بخدا اعتماد کن عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍