2777
2789
عنوان

4 روزمونده ب زایمانم

304 بازدید | 23 پست

4 برج 5 آخرین  فرصت زایمانمه دیشب خیلی کار کردم فعالیت کردم دیشب از درد زیر دل و درد لگن دست پا نتونستم بخابم صبح هم بیدار شدم کل بدنم کوفته شده نمیتونم رو پام وایسم آبریزش بینی و یه حالت سرما خوردگی هم.گرفتم بچه ها اگه تو این وضعیت درد زایمان بگیره چه بلایی سرم میاد یعنی😣

اگه زایمانت طبیعیه فقط پیاده روی کن 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

تو که میبینی کم مونده تا زایمان مجبوری کار کنی خودت و تو فشار بزاری آخه ایشالا با تنی سالم نی نی تو ب دنیا بیاری

میشه ی صلوات مهمونم کنی واسه سالم ب دنیا اومدن نی نیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه سر زایمان منم دعا کنی باردار بشم

اسمم خدیجه هست 🙏🙏

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
تو که میبینی کم مونده تا زایمان مجبوری کار کنی خودت و تو فشار بزاری آخه ایشالا با تنی سالم نی نی تو ...

خب کلی کار ریخته بود سرم بدتر از همه لباس شستن بود ک کلا تا 2 شب خیس تو آب بودم😣

خب کلی کار ریخته بود سرم بدتر از همه لباس شستن بود ک کلا تا 2 شب خیس تو آب بودم😣

کسی نیست بیاد کمکت خطرناکه تو این وضع دولا راست شدن چهار روزه تحمل کنی تموم میشه

وای زایماااان.من ۱۱ این ماه سزارین کردم.خداروشکر تموم شد

منم بچم بریچ بودقرار بود سزارین شم اما نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت چرخید تو سونو امروز وقت زایمانمه اما سونوی قبلم 4  برج 5

کسی نیست بیاد کمکت خطرناکه تو این وضع دولا راست شدن چهار روزه تحمل کنی تموم میشه

فک نکنم تا خودم نرم بستری شم درد بگیره اخه توسونوی ک گرفتم 1 ماه پیش31 یعنی امروز روز موعد بود اما خبری نیس فقد مریض شدم شدیدا نمیتونم بلند شم راه برم😣

مگه با دست میشوری😰تو بارداری اونم. بده همسرت بشوره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
فک نکنم تا خودم نرم بستری شم درد بگیره اخه توسونوی ک گرفتم 1 ماه پیش31 یعنی امروز روز موعد بود اما خ ...

یه دوش داغ بگیر بدن خودتو ماساژ بده یه چای عسل و دارچینم بخور

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
فک نکنم تا خودم نرم بستری شم درد بگیره اخه توسونوی ک گرفتم 1 ماه پیش31 یعنی امروز روز موعد بود اما خ ...

برو بیمارستان شهرتون بزار چکت کنن

تاسا