2777
2789
عنوان

بهتر اومدن رتبه کنکور

233 بازدید | 8 پست

کسی بوده که رتبه کنکورش از چیزی که فکر میکرده بهتر بیاد؟ مخصوصا تو کنکورای ۹۹ و ۱۴۰۰؟ 

مثلا فکر کنه ۵۰۰۰ منطقه دو میشه شده باشه ۳۰۰۰؟ 

(خدایا یعنی میشه رتبم به پزشکی و دارو بخوره؟😭🥺)

اصلا 

خواهرم فکر میکرد ۳۰۰ میاد ۵ رقمی بالاتر از ۲۰ هزار شد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

آره من😂

البته سال ۹۱_۹۲

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رشته ای رفت خواهرتون

نرفت امسال  دوباره کنکور داد

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

راضی بودن ؟ بنظرتون رتبش چند میشه؟

الحمدالله بد نبود فقط دعا میکرد هیچیش غلط نشه

راستش نمیتونم چیزی بگم یعنی قشنگ توضیح نداد چیکار کرده و چند تا زده منم سر درنمیارم 

عزیزم  ان شالله هرچی دوست دارن بیارن

مرسی گلم 

انشالله شماهم موفق بتشید❤