2777
2789
عنوان

یعنی حلاله؟

138 بازدید | 9 پست

راستش یه کانال هست حدود دویست تا عضو داره . تو دوران کرونا .فیلمای موسساتو اینا رو گذاشته مثلا آریان حیدری و ..ربیعیان.و.. حالا نمیدونم مشکلی نداره استفاده ازشون ؟ آخه اگ مثلا ایراد داشت چرا کانال نبستن یا چرا فقط دویست تا عضو داره ؟ باید خیلی بیشتر باشه .

خسته و امیدوار

اینایی که میگی و نمیشناسم اما اگه خودشون دوره هاشون و‌میفروشن یا کلاس فرکزار میکنن اینجوری استفاده کردن از دوره هاشون کار درستی نیست

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

معمولا تو این پکیج ها می‌نويسن هرگونه کپی شرعا و قانونا مشکل داره

به نظرم حلال نیست چون طرف راضی نیست

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا تو این پکیج ها می‌نويسن هرگونه کپی شرعا و قانونا مشکل داره به نظرم حلال نیست چون طرف راضی نی ...

اخه مثلا تو یوتیوب هم هست . 

یا تو چنل خودش

خسته و امیدوار

والا الان تو یوتیوب هم نگاه کردم بود .

خوب بودنش که هست 

درست نیست منبع کسب درامده طرفه شما مجانی استفاده کنی به نظرت درسته؟

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
اخه مثلا تو یوتیوب هم هست .  یا تو چنل خودش

اگه تو چنل خودشه و اون کانال تلگر‌ام هم آدرسش تو بیو یوتیوبش اومده وبرای خودشه ببین

چون احتمالا نسخه های دمو و آزمایشی رو گذاشتن که بچه ها ترغیب شن برن کل پکیجو تهیه کنن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
نه همونایی ک تو یوتیوبه رو نگاه میکنم . چنل خودشه 

خوب اون اکیه خود طرف گذاشته دیگه 

❤️🌹