بچها من پنج ساله یه فالوور دارم بچه محل ینی تو محلمون مغازه داره و منو تا حالا ندیده بود اون اوایل کم و بیش چت میکردیم همش میگفت بیا ببینمت من تا حالا ندیدمت تو محل و اینا زد و من دیروز از کلاس برگشتنی وایسادم ماشین بیفته به سمت محلمون یهو دیدم عه اونم اومد وایساد کنارم هیچی دیگ شناخت منو سلام و احوالپرسی بعد تاکسی وایساد در پشت و باز کرد من نشستم خودشم اومد کنارم نشست زودم پول کرایه رو حساب کرد یکمم تو ماشین صحبت کردیم از اینور اونور.بعد اون تو یه مسیری از من اجازه گرفت پیاده شد گفت اگ میخوای میتونم همراهیت کنم منم تشکر کردمو پیاده شد بعد ک رسیدم خونه دیدم پیام داده جانا رسیدی؟ منم جوابشو دادم تشکر کردم بابت کرایه گفتم شرمنده شدم و گفت دشمنت شرمنده و بعدش من اموجی گل فرستادم و اونم اموجی گل و قلب منم لایکش کردم و تموم شد چتامون.بنظرتون بابت این کارش تو همچین گلدونی گل پتوس بکارم ببرم براش یا برای جبران خوبیش چکار کنم؟؟
بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!