2777
2789
عنوان

بیاین عکس گل هاتونو بزارین روحیه بگیریم🙃😍 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 88 پست
دعا ماا ل من نیستا هیچ ادعایی هم ندارم ولی.نزارش ندوستم‌ 

باشه گلم 🥰💞

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم مهربانو🌱  میدونید چطور باید مراقبت کنم ؟

فدات❤

نور خیلی زیاد میخواد پشت پنجره پر نور بذار یکی دوساعت درروز آفتاب روش باشه عالیه حتی میتونی بیرون هم بذاری جای سایه آفتاب خاکش هم کامل خشک شد اب بده هرچچی گلدونش هم تنگ تر و مناسب خودش باشه پاجوش زیاد میزنه عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
فدات❤ نور خیلی زیاد میخواد پشت پنجره پر نور بذار یکی دوساعت درروز آفتاب روش باشه عالیه حتی میتونی ب ...

ممنونم از وقتی که گذاشتید 🤗 

الان گلدونش مناسبه ؟

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
خیلی نازه عاشقشم

آره هر چی برگ بیشتر بده قشنگتر میشه

فقط برگای پایینش زرد میشه هر از گاهی که میگن طبیعیه

شمام دارید ازش؟

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
چجوری زدی  نیاز به مجوز خاصی داره ؟ درامدش خوبه  سرمایه چقدخواست

بابد تجربه داشته باشی میتونی با نگهداری گیاهان و حالا دوره های آموزشی اگه تو شهرتون هست یا بری گلخونه ها کار کنی یه سری نکات اصلی حداقل دستت بیاد مجوز خاصی نمیخواد 

سرمایه الا زیاد تقریبا برای یه جایی بخوای سازه بزنی شاید رو دویست تومن سیصد تومن اگه مغازه بزنی خوب کمتر

کاری هست که طول میکشه به سود دهی برسه و باید جا بیفتی ولی وقتی برسه عالیه الان برای من خالص ماهی ۳۰ تومن ۴۰ تومن ۲۰ تومن ۱۰ تومن متغیر میمونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه نیست چک کردم

از نژاد آلوئه وراست الوله ورا نیست

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸