2777
2789
عنوان

بیاین کمک😔😔

472 بازدید | 33 پست

یکم طولانیه خواهری کنین بخونین:(

من ۴ساله دارم با شوهرم زندگی میکنم توی این ۴سال دریغ از یه دلخوشی

الانم بعد ۴سال جدا زندگی کردن برگشتیم دوباره خونه مادرشوهرم چون کم اوردیم،زنه خوبیه باهاش مشکلی ندارم ولی پدر شوهرم و برادر شوهرم معتادن من به شوهرم شک کردم یه مدته

اگه تاپیک قبلی منو بخونین متوجه میشین چی میگم،من خودم هم وسوسه شدم حتی ...

راستش چجوری بگم دوس دارم طلا*ق بگیرم

قبلا از اسمشم بدم میومد ولی الان خیلی دوس دارم پا بزارم رو احساساتم و ولش کنم،میدونین انگار دیگه عشقی در کنار نیست و من فقط بخاطر اینکه دلم میسوزه و خاطره هایی ک دارم باهاش کنارشم

من واقعا خستم..

گاهی وقتا ازش میپرسم باید چیکار کنیم یا سکوت میکنه یا بهم میپره که چرا اینقد گیر میدی برو بابات نگهت داره‌...

🙂🙂🙂

راستش این حرفو ک میزنه خیلی دلم میشکنه..

اخه من حتی شبا گشنگی خوابیدم خیلی وقتا حرف خوردم ولی تحمل کردم ‌کنارش موندم

الانم بخوام برم نه مهریه میخوام نه میخوام بچزونمش

من فقط حالم بده

دوس دارم برم یه شهر دیگه تنهایی زندگی کنم

یجا که هیشکی نشناستم

آخ که نمیدونین چقد حرف تو دلمه..

ولی تا همینجا بسه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شدن که کاری نداره،من میگم نکنه بعد نتونم فراموشش کنم:)

چندسالتونه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

تو که خیلی هم جوونی چرا میخوای پای این زندگی نابود بمونی دوروز دیگه بچه دار بشی آینده اون چی میشه با ...

نمیدونم این حسو تجربه کردی یا نه ولی اینطوریم که به شدت دلم براش میسوزه

نمیدونم چرا با اینکه زره ای احساس واسم خرج نکرده 

بارها و بارها دست بلند کرده روم

ولی تحه دلم فک میکنم شاید یروز همه چی خوب شه:(

یعنی قیدشو بزنم؟

دست روت بلند کرده معتاد هم هست هیچ احساسی هم که خودت میگی برات خرج نکرده الان به چه امیدی هستی خب اگه یه روز مادر بشی این بچه بدبخت میخواد اینجوری بزرگ بشه کنار انسانی معتاد مگه نمیگی پدر شوهرت هم معتاده حتما اون اصلا باعث اعتیاد شوهرت شده بچه میبینه از باباش یاد میگیره دیگه حالا اصلا اعتیاد هیچ محبت بهت میکنه ؟ بهت اهمیت میده ؟ انقدر براش محترم هستی که دست روت بلند نکنه ؟ خوش بختت کرده ؟

درک میکنم اما اون روزی که تو ازش حرف میزنی شاید تا ۱۰۰ سال دیگه هم نیاد

شاید باور نکنی ولی با اینکه ازش کوچیک ترم اما مادری کردم براش

هرکاری تاحالا از دستم بر اومده کردم همیشه به فکرش بودم

همه جوره پاش وایسادم

ولی یبار واسه نگه داشتنم تلاش نکرده

هر وقت میگم میزارمت میرم میگه برو

حالا نمیدونم از عمد میگه ک حرصمو دراره یا دلش همینو میخاد

ولی واقعا دیگه خستم

شاید باور نکنی ولی با اینکه ازش کوچیک ترم اما مادری کردم براش هرکاری تاحالا از دستم بر اومده کردم ه ...

به نظرم تو این زندگی تو هیچ کوتاهی نکردی براش تلاش خودت هم کردی اما حالا که جواب نداده سنی هم نداری کاری رو بکن که باعث خوش بختی خودت و بچه آیندت میشه کاری رو بکن که اگه انجامش بدی حس آزادی و خوشحالی کنی و حسرت تو دلت نباشه 

دست روت بلند کرده معتاد هم هست هیچ احساسی هم که خودت میگی برات خرج نکرده الان به چه امیدی هستی خب اگ ...

خودمم نمیدونم چرا من اینقد خرم

ولی به اعتیادش شک دارم هنوز مطمئن نیستم

امروز که از خواب پاشدم دیدم پیش باباش نشسته هی براش فندک میزنه که اون اون سرطانو بکشه

بعد ک بهش گفتم برام دادو بیداد کرد گفت میزنمت::)

به نظرم تو این زندگی تو هیچ کوتاهی نکردی براش تلاش خودت هم کردی اما حالا که جواب نداده سنی هم نداری ...

به مامان بابام چی بگم

نمیگن انتخاب خودت بود پس چیشد

چقد باید حرف بخورم..