2777
2789
عنوان

کمک

58 بازدید | 8 پست

مامانم خونش خیلی پایینه نیازب خون داره بعد گروه خونیشم یچیزی هست ک کم خون اهدا میکنن بعد پسر دوست بابام حاضر شد بیاد اما ما یه شهر دیگه هستیم گفت یکشنبه میتونم بیام گفتم اگه کسی نبود بهت خبر میدم 

الان یکی دیگه پیدا شده شرایطشو داره نمیدونم چجوری مودبانه بهش پیام بدم بگم نمیخواد دیگه بیای

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔

بگو من نمی‌خواستم شما اینهمه راه بیاین و به زحمت بیفتین گفتم اگه بتونم یه نفر رو پیدا کنم شرمنده شماهم نمیشم ممنون از لطفتون آقای فلانی نیاز نیست دیگه تشریف بیارید مشکل حل شد خداروشکر مامان هم کلی ازتون تشکر کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من نمی‌خواستم شما اینهمه راه بیاین و به زحمت بیفتین گفتم اگه بتونم یه نفر رو پیدا کنم شرمنده شما ...

خیلی از کمکت ممنونم 

الان بهش پیام بدم؟ 

خیلی از کمکت ممنونم  الان بهش پیام بدم؟

الان که دیروقته عزیزم البته خودت بهتر میدونی اگه  میدونی بیداره و اینقدر صمیمی هستین پیام بده اگه نه بذار فردا صبح مودبانه تره

الان که دیروقته عزیزم البته خودت بهتر میدونی اگه  میدونی بیداره و اینقدر صمیمی هستین پیام بده ا ...

قبلا صمیمی بودیم اما الان دیگه نع 

باشه چشم