2777
2789
عنوان

خیلی زود از کوره در میرم

280 بازدید | 15 پست

نمی‌دونم چرا جدیدا خانواده ام رو مهم راه میرن منم خیلی عصبی میشم به خصوص بابام کلا رفتارش رو مخمه زیادم بهم گیر میدن منم از کوره در میرم همش بهشون حرف میزنم به نظرتون چکار کنم😕

من.وای من.زود عصبانی میشم و چیزی ک نباید بگم رو میگم

دیر هم هیولای درونم میخوابه

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

برو تراپی همه نیاز دارن هر چند ماه یبار این فشارو باری ک رو شونه هاشونه رو سبک کنن جوون و پیرم نداره

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من.وای من.زود عصبانی میشم و چیزی ک نباید بگم رو میگم دیر هم هیولای درونم میخوابه

منم کنترلم و از دست میدم ولی بعدشم احساس گناه میکنم میگم پدرو مادرمن نباید بهشون حرف بزنم

منم کنترلم و از دست میدم ولی بعدشم احساس گناه میکنم میگم پدرو مادرمن نباید بهشون حرف بزنم

مشکل اینجاس بعضی موقع‌ها احساس گناه ندارم😬این بده

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

خیلی خونسردم 😐🙌 جوری که طرف از دستم ده برابر عصبانی تر میشه 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من همیشه احساس گناه دارم حتی اگه حق با من باشه شب که میشه بخاطر رفتارام میترسم 

درست بشو هم‌ نیستم آخه.اخلاقم دیگ شکل گرفته