2777
2789

یکی از افتخاراتم اینه تا حالا ارایشگاه نرفتم 

خودم یه پا صغرا پنجه طلام

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خط چشم انخ ماهو محاله یادم بره 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از افتخاراتم اینه تا حالا ارایشگاه نرفتم  خودم یه پا صغرا پنجه طلام

ایول منم روز عروسیم و چند بار بعد اون رفتم 

دیگه نرفتم خودمم وسیله هاشو دارم کارامو انحام‌میدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خاهر شوهرم تو بله برون جاریم منو شبیه پیر زن های ۴۰ساله درست کردش درحالی ۱۷سالم بود همش 😖

ابرو های پهن  با مداد مشکی خط چشم تا پیشونیی کرم گریم سیاه 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

من ی بار ی شهر دیگه عروسی دعوت بودم سپرده بودم از ی سالن خوب وقت بگیرن خلاصه رفتم اصول ابتدایی میک آپم بلد نبود همش فحش میداد گوشیش زنگ میخورد دعوا میکرد فکنم‌وسط یکی از بحرانای زندگیش رفته بودم‌پیشش🤣آرایشو با تف پاک میکرد ک قرینه شه انقد ترسیدم حساب کردم اومدم خونه شستم دوباره آرایش کردم

ایول منم روز عروسیم و چند بار بعد اون رفتم   دیگه نرفتم خودمم وسیله هاشو دارم کارامو انحا ...

افرین 

به خدا هزینه اضافیه هم وقتت میره هم سرت 

تازه اینقدرم منت میزارن حالت بد میشه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
افرین  به خدا هزینه اضافیه هم وقتت میره هم سرت  تازه اینقدرم منت میزارن حالت بد میشه

دقیقا همینه نتیجه ای رو هم‌که میخوام نمیگیرم ازشون بنابراین خودم کارامو میکنم سر حوصله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همدردیم خواهر من موهامو عین دوتا شاخ درس کرد برام 😭

وای مردم  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یبار اوایل که ابرومو مرتب میکردم رفتم ی سالن هی میخاستم آینه نگاه کنم نذارن زیاد برداره نمیذاشت میگفت تمرکزم بهم میریزه آخرش نگاه کردم خوب بود

اومدم خونه صورتمو شستم دیدم ابروم تا وسط چشممه 

آفتابه برداشته بود تو ابروم

تا دو سال محلول سریتا میزدم که در بیاد

یه تپه پشت کلم درس کرده بود خط چشم تا آنتالیا  رژم ک انگار ینفرو خورده بودم

خدا نکشتت  

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر